To je to što me zanima!

Debakl europskog viceprvaka na Euru ne zanima medije: 'Na kraju utakmice pali su s litice'

Nisu imali sreće na ovom prvenstvu i ispali u prvom krugu natjecanja. Ovo je najgori nastup u povijesti nakon desetog mjesta u Sloveniji 2004. godine, napisali su iz Mundo Deportiva
Vidi originalni članak

Na španjolskim portalima nije glavna vijest da su po prvi puta postali europski prvaci u vaterpolu, a to da su ispali s rukometnog Eura što je svjetska senzacija, stavili su 'na margine'. Od toga su važniji i okršaji osmine finala Kupa kralja o kojima možete pročitati mnogo više.

VIDEO: REMI U MANNHEIMU Šok za Hrvatsku: Austrija je izbacila Španjolsku! Naši u drugi krug ipak nose jedan bod

- Španjolci 'pali' protiv Austrije i pozdravili se s Europskim prvenstvom. Cijelu su utakmicu 'riskirali život' i na kraju su pali s litice - napisali su u Marci

Viceprvaci Europe razočarali su tamošnje medije, očekivala se još jedna medalja s velikih natjecanja, a ni u najluđim snovima nisu se nadali ispadanju u prvom krugu. Austrija je bodom prošla u drugi krug s drugog mjesta skupine, a upamtit će Španjolci ovaj remi (33-33).

- Težak udarac. Španjolska je ispala u prvom krugu u najgorem Europskom prvenstvu u povijesti - napisale su kolege iz AS-a.

Pogađali su izabranici Jordija Ribere stative s igračem više, promašivali udarce na prazan gol, a u Mundo Deportivu su istaknuli kako nije bilo 'sportske sreće'. 

- Nisu imali sreće na ovom prvenstvu i ispali u prvom krugu natjecanja. Ovo je najgori nastup u povijesti nakon desetog mjesta u Sloveniji 2004. godine. 

Tako su viceprvaci Europe iz 2022. godine od heroja nacije postali tek - 'marginalci'...

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Tmularemija 17.01.2024.

    Hmmm znaci nismo razbili mocnu Španjolsku, nego losu Španjolsku!

  • okii 17.01.2024.

    veci je debakl sustava, da  mi nemamo dva  boda za nastavak natjecanja, iako smo prvi u skupini,a Spanjolska ce se  oporaviti a sustav nece

  • plenkiizoki 17.01.2024.

    Nema jaceg dok nas trener na plus 7 vadi golmana van 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare