To je to što me zanima!

Ćorić uzeo set prvom tenisaču svijeta, ali Alcaraz ipak odgodio odluku o finalistu Hopman cupa

U slučaju pobjede Ćorića i Donne Vekić, Hrvatska će izboriti nastup u nedjeljnom finalu protiv Švicarske, dok će u slučaju pobjede Alcaraza i Masarove u nedjeljnom finalu zaigrati Belgija i Švicarska
Vidi originalni članak

Nakon pojedinačnih dvoboja 3. kola skupine B teniskog Hopman Cupa u Nici rezultat u susretu Hrvatske i Španjolske je 1-1.

Donna Vekić je 6-2, 6-1 pobjedom protiv Rebeke Masarove dovela Hrvatsku u prednost od 1-0, da bi na 1-1 izjednačio prvi igrač svijeta Carlos Alcaraz, koji je sa 6-3, 6-7 (6), 10-5 pobjedio Bornu Ćorića.

Pobjednika susreta tako će odlučiti dvoboj mješovitih parova.

U slučaju pobjede Ćorića i Vekić, Hrvatska će izboriti nastup u nedjeljnom finalu protiv Švicarske, dok će u slučaju pobjede Alcaraza i Masarove u nedjeljnom finalu zaigrati Belgija i Švicarska.

Nakon što se od 1989. do 2019. godine Hopman Cup održavao u Perthu u Australiji početkom godine, ovo je prvo izdanje ovog natjecanja u Europi. 

Hrvatska je jednom osvojila Hopman Cup, 1996. godine, kada su za nas igrali Goran Ivanišević i Iva Majoli. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Hell_on_wheels 23.07.2023.

    Panj

  • T'jt-šmznm 23.07.2023.

    Pih... dobio mu set na eksibicijiskom meču.... Bornica je promašio već u početku svoje juniorske karijere, kad ga je trener učio da vraća, umjesto da udara tu lopticu. Treba tom njegovom treneru oduzet licencu. Vidi alkaraza, šamara sa lakoćom, a ima i finese. To je pravi igrač a ne vraćanje i trčanje dok te ozljede ne razhebu.

  • marko_penalaja 22.07.2023.

    steta. nema borna konstantu i pitanje je hoce li ju ikad imati. psiha je ok, ali igra mu je poput roller coastera

Komentiraj...
Vidi sve komentare