To je to što me zanima!

Španjolci o Modriću: 'U nogama nema snagu kao drugi, ali ima mozak kao nitko u Madridu...'

Kada je Realu bilo potrebno povezivanje linija, Ancelotti je pogledao u smjeru Hrvata. Odlazak Kroosa višestruko uvećava Modrićev značaj. Pokazao je da ima mjesta u ovom sustavu za njegov stil igre, piše AS
Vidi originalni članak

Odlično su krenuli u utakmicu i poveli već u 13. minuti krasnim golom Rodryga (23), ali nogometaši Real Madrida nisu uspjeli slaviti već su remizirali na gostovanju kod Mallorce (1-1). Luka Modrić (38) odigrao je posljednjih pola sata utakmice kad su 'kraljevi' lovili pobjedu, ali na kraju su došli do boda.

Gostujući stadion pozdravio ga je ovacijama kad je ulazio s klupe, a odmah je do njega dotrčao Daniel Carvajal (32) i na ruku mu stavio kapetansku traku. I pokušavao je povezati redove momčadi iz Madrida, kontrolirati stvari, ali u nekoliko navrata su stoperi promašili dodavanje do njega pa je Mallorca imala kontru.

POSRTAJ U PRVOM KOLU VIDEO Kiks Reala! Modrić ušao kada je gorjelo pod nogama

- Mallorcin trener Jagoba Arrasate je majstor čitanja igre i shvatio je da se nasljednici Tonija Kroosa pate u ovakvim situacijma. Ancelotti nije imao dvojbe, poslao je Modrića na teren, a Hrvat je dobio velike ovacije po ulasku na teren. Nema snagu u nogama kakvu imaju drugi, ali ima mozak kakav nema nitko u Madridu. A to je bilo ono što je potrebno - napisali su iz Marce, a dodali iz AS-a:

- Kada je Realu bilo potrebno povezivanje linija, Ancelotti je pogledao u smjeru Hrvata. Odlazak Kroosa višestruko uvećava Modrićev značaj. Dinamičan, pokazao je da ima mjesta u ovom sustavu za njegov stil igre i to ne samo od 60. minute nadalje...

Idi na 24sata

Komentari 35

  • DrMrSc 21.08.2024.

    Real će potonuti ko i PSG, previše je tu krokodila

  • RedDoor 19.08.2024.

    Realu nedostaje kreativac u vezi, ne bi uopće bilo čudo da vrate Kroosa za mjesec, dva nazad. Ali pitanje zašto je malo danas kreativnih veznih, jedino Barcelona ih ima.

  • Ivano0603 19.08.2024.

    O cemu vi pisete on je nogometno mrtav od rusije jos

Komentiraj...
Vidi sve komentare