To je to što me zanima!

Španjolac u Dinamu: Pristao na uvjete koje je Šotiček odbio. Opcije su i Japanci i Francuz

Marko Marić i Sergej Jakirović i dalje su u potrazi za novim igračima. Do kraja kolovoza planiraju dovesti desnog stopera, lijevog beka, desno krilo i centralnog napadača...
Vidi originalni članak

Raul Torrente (22) stigao je u Zagreb, mladi španjolski branič sljedećih će dana proći kroz ruke dr. Ivice Smodeka, pa poslije liječničkih ugovora potpisati ugovor s Dinamom. Sergej Jakirović tako je završio potragu za ljevakom koji sa stoperske pozicije može graditi igru, kvalitetno razigravati. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako saznajemo, Torrente je pristao na financijsku ponudu "modrih" koja je tek neznatno viša od one koju je proteklih dana odbio Marin Šotiček. Opet, teško je uspoređivati ta dva igrača, Torrente ipak iza sebe ima iskustvo igranja u španjolskoj La Ligi. No mladi Španjolac (bivši član Granade) oduševljeno je prihvatio poziv Dinama, dolazak u Maksimir shvatio kao odskočnu dasku u karijeri.

NOVA STRATEGIJA Djed i unuk zajedno na Dinamo. Pogledajte spot kojim 'modri' zovu na kupovinu pretplata

I zanimljivo, riječ je o igraču rođenom 11. rujna 2001. godine, točno na dan velikog terorističkog napada u SAD-u u kojem su srušena dva nebodera Svjetskog trgovačkog centra. U Maksimiru još nisu završli potragu za stoperima, Marić i Jakirović traže još jednog stopera, lijevog beka, krilnog i centralnog napadača.

Dinamo je odustao od daljnjih pregovora s Marinom Šotičekom, pa su se "modri" okrenuli drugim opcijama na desnom krilu. Dinamov skaut Dario Dabac u Japanu je pronašao dva potencijalna igrača o kojima se Marić dodatno raspitao kod Takura Kaneka i Takuye Ogiware, od obojice dobio samo riječi pohvale o spomenutim nogometašima.

SMANJUJE SE BUDŽET Još jedan odlazak iz Maksimira: Mlada nada ide u belgijski Genk

Ali Dinamo "na pameti" ima još dva desna krila. Jednog je Marko Marić pronašao u prvoj francuskoj ligi, drugog u drugoj engleskoj ligi. Obojica su spremni već sutra sjesti na avion i prvim letom doći u Zagreb. A posebno je zanimljiv taj igrač iz Championshipa, on je prošle sezone imao dobre brojke, isporučio ukupno 15-ak golova i asistencija.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • pipolino 03.07.2024.

    Šotiček će na kraju završiti u Hajduku, pa nakon toga, kada ga odbace kao staru krpu, u Rudešu a poslije moliti da ga prime u Trnje ili Zagorec iz Krapine.

  • Matek podravec u Irskoj 03.07.2024.

    To je to, strelica se vratilaa

  • Lyon & klubić 7:1 03.07.2024.

    A uvjeti su 4 navijača max na stadium areni

Komentiraj...
Vidi sve komentare