To je to što me zanima!

Spalletti: 'Španjolci su bili puno jači od nas'; Donnarumma: 'Ljut sam jer su nas oni nadigrali'

Španjolska je slavila s 1-0 autogolom Riccarda Calafiorija (22) i plasirala se u osminu finala Eura kao pobjednik skupine B.
Vidi originalni članak

Bili su puno jači od nas i zasluženo su pobijedili, kazao je nakon što je Španjolska pobijedila Italiju (1-0) talijanski izbornik Luciano Spalletti (65).

Španjolska je slavila s 1-0 autogolom Riccarda Calafiorija (22) i plasirala se u osminu finala Eura kao pobjednik skupine B.

- Kada smo imali 3-4 svježija igrača u nastavku, uspjeli smo ostati intenzivniji, uzimali smo više visokih lopti i stvarali situacije koje su nas mogle dovesti do remija. Ali bili su puno jači od nas i zasluženo su pobijedili - kazao je Spalletti.

POBJEDA 'FURIJE' Španjolska - Italija 1-0: 'Furija' već izborila osminu finala, loša predstava Italije pred Hrvatsku

Talijanski vratar Gianluigi Donnarumma (25) bio je ljut nakon poraza.

- Jako sam ljut jer su nas Španjolci nadigrali. Nadam se da možemo ovo iskoristiti da se motiviramo za sljedeće utakmice, naša je sudbina još uvijek u našim rukama.

Španjolsko krilo Nico Williams (21) bio je igrač utakmice.

- Jako sam sretan. Utakmica je išla dobro za nas, a naša momčad je radila kao životinje. Pokazali smo i protiv Hrvatske da želimo i možemo napraviti nešto veliko, a sada smo sigurni u to. Znali smo da će to biti vrlo teško, Italija je sjajna momčad.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ptah 21.06.2024.

    nadigrali... gol su dali pogreškom talijanskog igrača, autogol. sve ostalo je bilo kontrolirano, malo udaraca po golu, a i to su golmani bez problema skidali. kakve koristi od silnih kratkih dodavanja, kad iz toga nikad nije izrasla akcija španjolaca? jedine akcije su imali kad su talijani izgubili loptu pred španjolskih 16 metara, i krenuli u brzu kontru. općenito, loša igra na ovom ep. 24 ekipe je malo previše, 12 ili 16 maks, to je gledljivo, ovo je tako-tako, osjećaj malih ekipa da mogu parirati velikima. u osmini finala se vidi tko je tko u eu nogometu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare