To je to što me zanima!

Sori, kume! Kovačić je pogodio Luku Modrića loptom u glavu

Mateo Kovačić blokirao je snažno dodavanje Luke Modrića i time preusmjerio loptu u kapetanovu glavu. Luka je primio snažan udarac, ali je s njime kasnije sve bilo u redu
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija u ponedjeljak je odradila prvi trening u Njemačkoj, gdje će u subotu (18 sati) odigrati prvu utakmicu Europskog prvenstva protiv Španjolske. "Vatreni" su trenirali na otvorenom stadionu, a oko pet tisuća ljudi okupilo se pored terena i na tribinama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako je trening Hrvatske prošao u sjajnom ozračju. Joško Gvardiol i društvo potpisivali su navijačke rekvizite, fotografirali se s navijačima koji su bili stisnuti uz metalnu ogradu, ali su i odradili razne vježbe koje su im važne u pripremi za ogled sa Španjolcima.

U jednom trenutku "vatreni" su igrali na dva gola na skraćenom terenu. Modrić je uputio snažno dodavanje prema suigraču koje je blokirao Mateo Kovačić, a lopta se odbila kapetanu reprezentacije u glavu.

Kovačić mu je u sportskom duhu smjesta pružio ruku i provjerio je li sve u redu s njegovim kumom. Srećom, s Modrićem je sve bilo u redu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • strmi007 11.06.2024.

    Hala Modrid!

  • likalnik 11.06.2024.

    A jel možda koji kojeg pofcal kad se ekipno tuširaju?!

  • sodoma2222222 11.06.2024.

    Da nema kuma meni Kovačić bio ni blizu repke,a Modrić mi je najodvratniji igrač u repki uz Kovačića

Komentiraj...
Vidi sve komentare