To je to što me zanima!

Sopić: Napišite da su deset puta bolji od nas! A golman je dobio posjekotinu od 8 centimetara

Samo prolaz je bitan. To što protivnik nije dobio sedam komada na početku, može samo 'mahati repom'. Ključna je bila ozljeda Zlomislića, pukla mu je arkada, zaradio je veliku posjekotinu, rekao je Željko Sopić
Vidi originalni članak

Rijeka je u uzvratnoj utakmici drugog pretkola Europske lige na Rujevici pobijedila rumunjskog drugoligaša Corvinul 1-0 i tako se plasirala u treće pretkolo. Jedini gol na utakmici zabio je Dejan Petrović u 12. minuti, a gosti su u 76. minuti promašili penal koji je dosuđen nakon neopreznog starta Josipa Posavca, koji je ušao u igru umjesto ozlijeđenog Martina Zlomislića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Samo prolaz je bitan. To što protivnik nije dobio sedam komada na početku, može samo 'mahati repom'. Ključna je bila ozljeda Zlomislića, pukla mu je arkada, zaradio je veliku posjekotinu, sedam, osam centimetara - rekao je Željko Sopić.

ZOVU GA IZ EMIRATA Veliki adut Rijeke zbog vlastite svadbe propušta važan susret

Drugo poluvrijeme pripalo je gostima koji su, osim promašenog penala, imali nekoliko prilika i dominirali posjedom.

- I onda uđe nervoza, protivnik dobije neki vjetar u leđa. Je li bilo loše drugo poluvrijeme? Ma, nisam nezadovoljan. Imali smo sreće. Corvinul je bio čudo, bili su deset puta bolji, slobodno to napišite - dodao je sarkastično Sopić.

Rijeka u nedjelju u 1. kolu HNL-a na Rujevici dočekuje Lokomotivu, a potom joj slijedi treće pretkolo Europske lige protiv Elfsborga. Prva utakmica igra se na Rujevici 8. kolovoza, a uzvrat je na rasporedu tjedan dana kasnije.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • air24 02.08.2024.

    Da taj lik ne može normalno prokomentirat utakmicu mi nije jasno. Uvijek neki nebulozni odgovori kao da slušam nekog političara, puno priče a ništa konkretno, i na kraju ništa ne znaš kaj je rekao. Užas!

  • ForzaFiumeFOF 02.08.2024.

    Jako loša igra...prvih pola sata nešto se i igralo i od onda stop...igrači izgledaju kao da je kraj sezone a ne početak, umorni, bezvoljni, statični. Napucavanje u nigdje, nema kreacije, nema otvaranja igre sve nešto napamet. Ivanović, čekamo ga evo cijelu sezonu, dečko još nije naučio pogoditi okvir gola, nevjerovatno je da napadač ide 1 na 1 i promaši cijeli okvir gola, i to u više navrata...treba nam pod hitno napadač, osoba koja će rješavati utakmice, dovedite Drmića ili bilo koga, nešto se mora po tom pitanju riješiti odmah...broj 19 iz Corvinula, trebao je ostati na rujevici, taj dečko je top igrač, to treba po kratkom postupku odmah dovesti u Rijeku...o posjeti na stadionu nitko ni riječ, sramota za upravu kluba pa i Miškovića koji je na čelu istog kluba šta su napravili...nema to veze sa ljubavi prema klubu, privrženosti i ostalim glupostima što pojedinci pišu, to je uvreda za zdrav razum, za grad, za navijače, pa i one ljude koji bi došli pogledati utakmicu iz zabave, jer to nogomet na kraju krajeva i je, zabava za gledatelje...žalosno i tužno...elfsborg, jako težak protivnik, ne leže nam ti skandinavci, ovakvom igrom i ponašanjem kluba i uprave mislim da nemamo šanse, ali poznavajući Rijeku ona uvijek iznenadi kad se nitko ne nada i kad je svi otpišu...težak protivnik ali sve je moguće, i veći su padali...bit će ovo duga i teška sezona

  • Ri-Fiume‐Hr 02.08.2024.

    daj Miško tjeraj to što prije ča....pa vidiš da nema pojma.... dok nije kasno....kako se zvao onaj trener Gorice....što su ga dali ča....on baš bio dobar pristojan....a ne ovaj mister sarkazam .....umislio da veliki trener a pojma nema......

Komentiraj...
Vidi sve komentare