To je to što me zanima!

Sopić je (i) zbog njega odletio iz Rijeke, a sad je kumovao smjeni još jednog trenera u susjedstvu

Steven Juncaj prema Transfermarktu vrijedi 50.000 eura, a u karijeri je dosad promijenio niz klubova i nastupio ukupno 77 puta. Zabio je devet golova, uz 13 asistencija, a u dresu Rijeke je skupio dva nastupa u Kupu
Vidi originalni članak

Jedan od razloga zbog kojih je Željko Sopić dobio otkaz u Rijeci jest izostanak uvrštavanja Stevena Juncaja (26) u momčad, o čemu smo pisali još u svibnju. Naime, Stevenov otac George je bogati poduzetnik koji je 2018. postao vlasnikom 50 posto američkog Michigan Starsa, nogometnog kluba iz okolice Detroita. Bogataš crnogorskog podrijetla razmišljao je o ulaganju u NK Rijeku, čak i o kupnji, ali nestavljanje sina u momčad razljutilo ga je i pogoršalo odnose između Damira Miškovića i njega. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Upravo nešto slično dogodilo se sada u slovenskoj Muri, piše slovenski list Delo. Naime, trener Tonči Žlogar dobio je otkaz zbog nesuglasica s Georgeom Juncajem, klupskim investitorom. Kao i na Kvarneru, Steven je stigao u Muru za ocem, ali Žlogar ga nije stavljao u sastav zbog čega je dobio otkaz, pišu Slovenci.

Mura je dobro krenula u sezonu i u slovenskom prvenstvu osvojila 12 bodova u sedam kola, ali Žlogara je posla koštalo nestavljanje Stevena u sastav. George Juncaj nedavno je govorio o nogometnim kvalitetama sina:

- Teško je pričati o vlastitom djetetu, ali vjerujem da je izvrstan. Nogometom se bavi od malih nogu i bio je jedan od prvih Amerikanaca koji su dobili ponudu Barcelone. Otišao je u Vitesse, igrao za Grasshoppers, pozvali su ga u Stuttgart, a onda samo ga vratili kući. Igrao je za moju momčad godinu i pol dana i studirao - rekao je Murin investitor o svome sinu. 

DOŠAO STIPE PERICA Rijeka predstavila novog napadača: Došao sam u jedan od najvećih klubova lige...

Steven Juncaj prema Transfermarktu vrijedi 50.000 eura, a u karijeri je dosad promijenio niz klubova i nastupio svega 77 puta sveukupno. Zabio je devet golova, uz 13 asistencija, a u dresu Rijeke je skupio dva nastupa u Kupu

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Mata10 05.09.2024.

    Koje teorije. Ne igra sad ni kod Đalovića. Kako to da i on zbog toge nije dosad izgubio posao?

Komentiraj...
Vidi sve komentare