To je to što me zanima!

Šokirali su Pullena: "Ružniji dres nikad prije nisam vidio"

Košarkaši Cedevite svladali su u devetom kolu regionalne lige momčad Mega Leksa 78-68 te sad imaju omjer 6-3, a Jacoba Pullena iznenadio je 'ružni' dres gostiju
Vidi originalni članak

Cedevita je nastavila pobjednički niz svladavši najmlađu, najagresivniju i najkričaviju momčad s kojom su se susreli ove sezone.Serijom 21-5 u posljednjih sedam minuta nadigrala je Megu Leks 78-68.

Pilepiću i Gordiću stradao je gležanj, a mnogima u dvorani vid gledajući ružičasto-svijetlozelene dresove momčadi iz Sremske Mitrovice.

- Vidio sam ih već na TV-u, ali tek uživo shvatiš koliko su ružni. U nekoliko navrata nisam znao kojeg igrača trebam čuvati jer nisam dobro vidio brojeve na dresu - vrtio je glavom Jacob Pullen, koji je zabio 17 koševa, jedan manje od Luke Babića, a Arapović je ubacio 15. Njih trojica bili su ljudi odluke u završnoj seriji Cedevite.

Imidž Mega Leksa obišao je svijet, ali nisu samo dresovi tako kričavi. U istim su im bojama kravate, trenirke te majice za zagrijavanje, koje imaju još jedan osebujni detalj. Igračima na leđima pišu nadimci, pa su se tako Domom sportova prošetali Janker, Đole, Džeri, a najoriginalnije natpise ima francuski dvojac. Timothe Luwawu je Timotić, a Alpha Kaba nosi samo - prvo slovo grčkog alfabeta.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • F***** Noob 09.11.2015.

    Stvarno je naj gori dres kojeg sam ikad vidio :-) .... hahaha

  • Šmeker 09.11.2015.

    Nova moda koja donosi korist.

  • nikluk20 09.11.2015.

    stvarno ružno.....izgleda ko pakiranje bonbona....al ko im je vlasnik ne čudi me....

Komentiraj...
Vidi sve komentare