To je to što me zanima!

Šok za dvojicu 'vatrenih': Nisu ih pustili u Južnu Afriku, ostali u zračnoj luci pa se morali vratiti

Jakića i Labrovića nisu htjeli pustiti u zemlju zbog problema s vizom. Dok se momčad zaputila u Mpumalangu, gdje će trenirati, hrvatski nogometaši ostali su na aerodromu. Nakon što nisu uspjeli riješiti problem, vratili su se u Dubai
Vidi originalni članak

Nakon sjajne sezone u Rijeci s kojom je bio na korak od titule i osvajanja Kupa, Nediljko Labrović napravio je transfer karijere i za tri milijuna eura potpisao za njemački Augsburg. Dion Drena Beljo otišao je na posudbu u Rapid Beč, ali tamo ga je dočekao povremeni hrvatski reprezentativac Kristijan Jakić koji je stigao iz Eintrachta. 

Njihov klub započeo je s pripremama za novu sezonu. Brusit će formu u Južnoj Africi, ali hrvatski dvojac dočekalo je neugodno iznenađenje po dolasku u tu zemlju. Kako piše njemački Kicker, avion s igračima Augsburga kasnio je sat vremena, krenuli su iz Münchena pa preko Dubaija stigli u Johannesburg. Nakon iscrpljujućeg leta koji je trajao satima, pojavili su se novi problemi. 

Jakića i Labrovića nisu htjeli pustiti u zemlju zbog problema s vizom. Dok se momčad zaputila u Mpumalangu, gdje će trenirati, hrvatski nogometaši su ostali na aerodromu s klupskim dužnosnikom Michaelom Strollom i pokušali riješiti problem, ali nisu uspjeli pa su morali se vratiti nazad u Dubai. 

Kada će se riješiti ova situacija, nije poznato, ali iz Augsburga su negodovali jer već u subotu igraju prvu prijateljsku utakmicu protiv tanzanijskog prvaka Young Africansa. Prema svemu sudeći, trener Jess Thorup neće moći računati na njih, a Nediljku i Kristijanu neće u lijepom sjećanju ostati prve pripreme s Augsburgom. Kako god, cijela situacija podsjetila je na film 'Terminal'. Barem nisu morali ostati živjeti na aerodromu, kao Viktor Navorski. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • XM12 19.07.2024.

    Valjda se pitanje vize rjesava prije nego sto krenes na put?

  • domba18 19.07.2024.

    Zamisli ici na pripreme u Afriku

  • 19.07.2024.

    Možda su bili potencijalni posvojitelji, bili sumnjivi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare