To je to što me zanima!

Šok u Gorici: Nadali se da je istegnuće, a Radoševiću je 'otišao' prednji križni ligament

U subotu je s Goricom gostovao na Poljudu, a morao je izaći već u desetoj minuti. Ostao je ležati, a s terena je odšepao uz pomoć suigrača Marija Maloče i Hajdukova Marka Livaje
Vidi originalni članak

Božidar Radošević (35) u završnici prošle sezone iz prvih 11 Gorice istisnuo je Ivana Banića, a "jedinicu" je zadržao i u novoj prvoligaškoj kampanji. Branio je sjajno, čak i dobio nagradu za najbolju obranu u prvenstvu u kolovozu.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Hajduk - Gorica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sad ga, međutim, čeka višemjesečna stanka. U subotu je s Goricom gostovao na Poljudu, a morao je izaći već u desetoj minuti. Ostao je ležati, a s terena je odšepao uz pomoć suigrača Marija Maloče i Hajdukova Marka Livaje.

Nadali su se u turopoljskom klubu da se radi o istegnuću medijalnog ligamenta koljena, ali pregled je pokazao ono najgore. Radošević je potrgao prednji križni ligament. Čeka ga operacija i višemjesečni oporavak.

Umjesto Radoševića ušao je protiv Hajduka mladi Karlo Žiger, nekoć igrač Chelseaja. On u ovoj sezoni ima ulogu drugog golmana, a Banić je tek treći izbor. Nadali su se u Gorici da će prodati Banića ovog ljeta, ali pravih ponuda nije bilo. Banić će sad priliku čekati iz prikrajka.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • purgersirokibrijeg 23.09.2024.

    Banić ide u hajduk,neće ga nitko ni grati

  • Modric1993 23.09.2024.

    Kako je sad banić od prvog golmana postao 3.???

  • bukobuki 23.09.2024.

    Kud onaj Kalik prode, tamo trava ne raste..

Komentiraj...
Vidi sve komentare