To je to što me zanima!

Šok u Crnoj Gori! Preminuo je golman (26) reprezentacije...

Matija Šarkić, golman crnogorske reprezentacije preminuo je jutros u Budvi. Šokantnu vijest su objavili njihovi mediji, a mladi igrač je prije tjedana dana oduševio naciju sjajnom utakmicom protiv Belgije
Vidi originalni članak

Preminuo je golman nogometne reprezentacije Crne Gore Matija Šarkić (26). Crnogorske Vijesti objavile su užasnu vijest. Igraču je pozlilo u apartmanu u Budvi oko 6:30, a prijatelji su odmah pozvali hitnu pomoć, no nisu ga uspjeli spasiti.

Crnogorska javnost šokirana je ovim događajem jer je golman Millwalla prije samo nekoliko dana oduševio svojim obranama u utakmici protiv Belgije, kada je momčad izbornika Roberta Prosinečkog poražena 2-0.

Javnost je vjerovala kako su dobili golmana koji će biti sigurni čuvar mreže sljedećih deset godina, no samo nekoliko dana kasnije preminuo je. Policija je na mjestu događaja i istražuje sve okolnosti, a za sada se ne zna točan uzrok igračeve smrti.

"Sa neizmjernom tugom primili smo vijest da nas je u 27. godini života napustio naš dragi Matija Šarkić. U ovom teškom danu mislima smo s tvojom obitelji, rodbinom, prijateljima, suigračima i svima koji su sa tobom dijelili radosti života. Nedostajat ćeš nam dragi naš Matija. Nedostajat će nam tvoj veseli duh, tvoja radna etika, tvoje prisustvo na golu, tvoje sjajne obrane... Najviše od svega nedostajat će nam ljudska veličina Matije Šarkića. Neka te anđeli čuvaju baš kao što si ti čuvao sve nas", poručili su iz Nogometnog saveza Crne Gore.

Šarkić je bio član Millwalla, a ranije je branio za mnoge engleske timove poput Wolvesa, Stokea, Birminghama, Aston Ville i Shrewsburyja. Za reprezentaciju Crne Gore je odigrao devet utakmica, a debitirao je protiv Bjelorusije u prijateljskoj utakmici 2019. godine.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • vilim1234 16.06.2024.

    steta da nije bio pozitivan na koronu ,bio bi odlicna reklama za kovid talibane,ovakve smrti postaju normalne   ,

  • Zilimiruka 15.06.2024.

    bio u stresu zadnjih dana da ce izgubiti to mjesto 1. golmana repke kad ostvari servski svet misija dvojnog drzavljanstva u CG

  • bakica od sreće 15.06.2024.

    Ajme baš me trnci prošli jadni roditelji Bog im snage dao Mladi golmane počivaju u miru 🙏🏼

Komentiraj...
Vidi sve komentare