To je to što me zanima!

Šok u Bundesligi: Golmanu amputirali nogu zbog bolesti

Talentirani golman Berkin Arslanogullari prošao je sve mlađe uzraste Union Berlina, a za prvu momčad debitirao je u travnju protiv Magdeburga
Vidi originalni članak

Užasna vijest dolazi iz Njemačke. Liječnici su morali amputirati nogu golmanu Union Berlina, za koji igra i hrvatski reprezentativac Josip Juranović. Radi se o Berkinu Arslanogullariju (18), Nijemcu turskog podrijetla, koji se mjesecima borio s rakom kostiju.

Liječnici su mu početkom godine otkrili bolest, a nakon kemoterapija morali su poduzeti radikalan korak. Liječenje nije bilo uspješno, pa su, kako bi spriječili širenje bolesti, amputirali Berkinu nogu.

ANKETU PROVEO KICKER Igrači izabrali! Najlošiji treneri u Bundesligi Bjelica i Niko Kovač

- Usprkos svim pokušajima i kemoterapiji, rak nije bio savladan, te smo, kako bismo mu spasili život, morali amputirati Berkinovu nogu - stoji u objavi na stranici Union Berlina.

Arslanogullari je prošao sve mlađe kategorije u klubu iz Berlina, a 21. travnja ove godine debitirao je za prvu momčad Uniona u prijateljskoj utakmici protiv Magdeburga, u kojoj je Union slavio rezultatom 3-1. Mladi golman bio je velika nada kluba i jedan od najboljih igrača u svojoj dobnoj skupini, no sada mu je karijera završena.

POGLEDAJTE VIDEO Union Berlin eru nakon Bjelice počeo porazom, ostanak visi

- Već sam prebrodio mnoge prepreke u životu. Borit ću se protiv ove bolesti svim sredstvima koja imam na raspolaganju. Zahvaljujem svima na podršci - napisao je Arslanogullari.

Kako bi se pomoglo mladom igraču, pokrenuli su humanitarnu kampanju za prikupljanje sredstava njemu i njegovoj obitelji. Klub je već donirao kampanji, a pozvao je i sve navijače da učine isto.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ecemsejnimda 17.09.2024.

    Pfizer radi

Komentiraj...
Vidi sve komentare