To je to što me zanima!

Snimka Enriquea i Mbappea je postala hit: 'Voliš Jordana? E, on bi se branio kao ku...n sin'

Trener PSG-a kritizirao je svoju zvijezdu nakon poraza od Barcelone. Isječak iz dokumentarnog filma objavila je jedna španjolska televizija. Luis Enrique traži od Mbappéa da bude vođa i da nije sve u golovima
Vidi originalni članak

Kylian Mbappé (25) je ovo ljeto zamijenio Pariz Madridom i ostvario životni san da zaigra za Real. Pritom će u džep u idućih pet godina spremiti najmanje 156 milijuna eura. Veliki profesionalac i stroj za golove ipak ima na čemu raditi, barem ako je suditi po snimci koju je objavio španjolski Movistar Plus+ i ekspresno je postala viralna.

POGLEDAJTE VIDEO: Mbappé u Realu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Radi se o isječku iz dokumentarnog filma "Nemaš je*enog pojma" u kojem ga je trener Luis Enrique (54) kritizirao zbog nedovoljnog angažmana u obrani i pokušava nabrijavati usporedbom s Michaelom Jordanom. Pritom je koristio snimke prve utakmice PSG-a i Barcelone u četvrtfinalu Lige prvaka koju je izgubio 3-2.

- Pročitao sam da voliš Michaela Jordana. Pa Michael Jordan bi zgrabio suigrače za muda i branio se kao ku*vin sin! Moraš biti primjer kao čovjek i igrač pritiskajući protivnika. Ti ćeš pokrivati Cubarsíja i Ter Stegena, pritiskat ćeš ih cijelu utakmicu da ne osvajaju teren, odnosno da moraju brzo odigravati loptu. Zašto? Da bude vođa. Misliš da samo trebaš zabijati golove. Ti si fenomen, igrač svjetske klase, nema sumnje u to. Ali to za mene nije dovoljno - govorio je Enrique Mbappéu na španjolskom jeziku koji Kylian savršeno govori i razumije.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Pravi vođa je netko pomaže momčadi u obrani i kad ne može zabiti golove, tko kaže suigračima "Dečki, obrambena linija. Ostanite tamo, ja ću se pobrinuti za suigrače" kao neki dan kad si igrao protiv dvojice klasnih igrača. To želim od tebe jer si vođa ovdje. Želim da odeš u velikom stilu, bez ikakvog žaljenja - dodao je Enrique.

Mbappé je u uzvratnoj utakmici protiv Barcelone bio ponajbolji igrač na terenu, zabio dva gola i odveo svoju momčad u polufinale Lige prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Matek podravec u Irskoj 04.10.2024.

    Tako je treneru !

Komentiraj...
Vidi sve komentare