To je to što me zanima!

Službeno: Hrvatska je kandidat za domaćinstvo SP-a 2025.

Predsjednik HRS-a najavio je zanimljivu suradnju s Norveškom i Danskom. U veljači bi Hrvatska trebala saznati hoće li biti domaćin Svjetskog rukometnog prvenstva 2025.
Vidi originalni članak

U slučaju da mi dobijemo suorganizaciju s Norveškom i Danskom mi bismo bili domaćini četiri grupe u preliminarnom krugu i dvije grupe u sljedećem krugu. Bili bismo domaćini i dva četvrtfinala, jednog polufinala i President Cupa, najavio je ponosno službenu kandidaturu Tomislav Grahovac, predsjednik HRS-a na Večeri rukometa u petak navečer. 

VEČER RUKOMETA Karačić i Kapitanović najbolji u 2019., Červaru jubilarni trofej

Radi se zaista velikom broju utakmica zbog čega bi se SP igrao u čak pet hrvatskih gradova i to po prvi puta na samom jugu države.

- Igralo bi se u pet gradova. Osim Zagreba, Splita, Poreča i Varaždina, po prvi puta bi se igralo i u Dubrovniku, pod uvjetom da bude izgrađena nova sportska dvorana - kaže Grahovac.

ZANIMLJIVO O RUKOMETAŠIMA Upoznajte 'kauboje': Poliglot, matematičar, Hansen, Hulk...

- Već godinu dana se intenzivno radi na kandidaturi, brošurama, razgovorima, sastancima. Sve to s različitim federacijama, sve to prije same kandidature. Ogroman je posao uopće se kandidirati, sada smo došli do finalnog dijela. U naredna dva mjeseca slijedi diplomacija - najavio je predsjednik Saveza uz nadu da će se kandidatura ispuniti 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mihic82 21.12.2019.

    Mogli napravito jos 4-5 dvorana zadužiti gradove za 300 -400 milijuna eura , ove sadasnje ce biti stare 15 ak gpdina.

  • johnny001122 21.12.2019.

    opet? precesto oni imaju ta prvenstva, vec je dosadno.

  • 21.12.2019.

    ako gobac bude i dalje tu.. bit ce uspjeh ako prodjemo grupu

Komentiraj...
Vidi sve komentare