To je to što me zanima!

Slovenski mediji u šoku: 'Auč! Hrvati su nas potukli i razbili'

Još jedna pravovremena pljuska za otrježnjenje prije odlučujućih utakmica, piše Ekipa24, dok se javna televizija nije ustručavala kritizirati: "Slovenci su se odmarali na pirejskom parketu"
Vidi originalni članak

Malo tko je vjerovao da hrvatska košarkaška reprezentacija može do pobjede protiv Slovenije koju predvodi Luka Dončić, a pogotovo ne tako autoritativno kako je to izgledalo u Pireju. Na krilima triple doublea Darija Šarića i šest trica Gorana Filipovića Hrvatska je pobijedila 108-92 i napravila važan korak prema plasmanu na Olimpijske igre u Pariz, što bi bio fenomenalan uspjeh.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Slovenci su prema kladionicama bili izraženi favoriti (koeficijent 1,50 naspram hrvatskih 3,60), a takav podbačaj nisu očekivali ni tamošnji mediji. Dan nakon dramatičnog ispadanja nogometne reprezentacije s Eura košarkaši su ih dodatno naživcirali.

"Auč! Hrvati su potukli Slovence! Još jedna pravovremena pljuska za otrježnjenje prije odlučujućih utakmica? Slovenska reprezentacija pretrpjela je bolan poraz od Hrvatske na početku olimpijskih kvalifikacija", piše portal Ekipa24.

Javna televizija RTV Slovenija u naslovu izvještaja piše kako su se "slovenski košarkaški reprezentativci odmarali na pirejskom parketu". U nastavku teksta dodaju kako je to bio uvjerljiv poraz protiv Hrvatske koji je bio "rezultat nepostojeće obrane".

"Za početak raspad glasovite Slovenije protiv Hrvatske", piše Siol koji dodaje kako je Luka Dončić unatoč triple doubleu od 26 koševa, 11 skokova i 10 asistencija promašio svih devet pokušaja za tricu i kako je Slovenija bila bez pravih rješenja u obrani.

"Kakvo razočaranje, Hrvati razbili Slovence. Slovenska reprezentacija je s neočekivano visokim porazom otvorila kvalifikacijski turnir u Ateni", piše Žurnal24.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • drvojeravno 02.07.2024.

    U zadnjih 20 utakmica imamo skor 17 pobjeda i 3 gubitka! Aj ako nista bar mi je ovo malo donijelo veselja i smisla da ih pratim pa barem i na kratko

  • OsBili2 02.07.2024.

    Maknite onu žensku iz studija, ono je užas, ženama je uglavnom mjesto u kuhinji i na madracu.

  • komentator/Luka 02.07.2024.

    jučer portugal danas hrvatska

Komentiraj...
Vidi sve komentare