To je to što me zanima!

Slovenac bio na meti Dinama i Hajduka pa otišao u - Zvezdu

Timi Max Elšnik novi je igrač Crvene zvezde. Krajem lipnja za veznjaka je bio zaintersiran Hajduk, dok se u srpnju pojavila informacija da ga želi Dinamo
Vidi originalni članak

Timi Max Elšnik (26) novi je igrač Crvene zvezde, objavili su iz beogradskog kluba. Srpski prvak je za slovenskog 26-godišnjeg veznjaka navodno Olimpiji platio milijun eura, a još se očekuje isplata od pola milijuna s bonusima.

- Jako sam zadovoljan jer sam stigao tu u Beograd. Nakon Europskog prvenstva napokon je sve gotovo i priključio sam se momčadi.  Puno sam toga čuo o Delijama. Sretan sam što sam ovdje - rekao je Elšnik.

 Inače, Elšnik je na Europskom prvenstvu imao važnu ulogu u veznom redu momčadi Matjaža Keka. Tijekom ljeta, Elšnika su htjela i dva hrvatska rivala. Kako su pisali slovenski mediji, veznjaka je krajem lipnja htio splitski Hajduk. U srpnju se pojavila informacija da ga želi Dinamo, ali i da Elšnik želi u Dinamo kao zamjena za eventualne odlaske Martina Baturine ili Petra Sučića.

Budući da Dinamo nije bio spreman platiti iznos od milijun i pol eura odštete, koliko je navodno tražila Olimpija, do transfera ipak nije došlo jer je Elšnik u slovenskom klubu ušao u zadnju godinu ugovora. Ranije je veznjak još igrao za slovenski Alumnij, U-21 i U-23 momčadi Derby Countyja, Swindon Town, Mansfield Town i Northampton. U novom klubu Elšnik će nositi dres s brojem 21. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • pipolino 31.07.2024.

    Ne znam zakaj je to nekome iznenađenje. U Sloveniji postoji 5-10 posto stanovnika, koji nemaju korijene negdje na istoku ili još istočnije. Kad bi danas uzviknuli na tribinama, onu njihovu poznatu doskočicu, ne znam, tko bi skočio.

  • KešićIsBack 31.07.2024.

    Otišao gdje ima para . Hajduk i Dinamo ne znaš tko je veća sirotinja

  • tripp 30.07.2024.

    Hvala Bogu,ovi novi iz Dinama imaju srece sto im vise nitko nece potpisati jer bi vec napravili toliko krivih poteza da je to strasno

Komentiraj...
Vidi sve komentare