To je to što me zanima!

Slovački tragičar: Nije uspio iz čistog zicera srušiti Hajduk pa zatražio dres Filipa Krovinovića

Znamo da će u Splitu biti paklena atmosfera, vidjeli smo što su nam navijači Hajduka priredili u Slovačkoj, poručio je najbolji igrač Ružomberoka Martin Chrien
Vidi originalni članak

Najveća prijetnja Hajduku na ogledu s Ružomberekom bio je njihov napadač Martin Chrien, koji je sredinom prvog dijela propustio veliku priliku matirati Ivana Lučića i dovesti svoju momčad u vodstvo. Istaknuo je to i trener slovačke momčadi Ondrej Smetana, a i sam Chrien je nakon utakmice bio samokritičan.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Morao sam bolje reagirati, neće mi se ukazati puno takvih prilika u uzvratu. Morao sam je iskoristiti i zabiti gol - rekao nam je nakon utakmice Chrien i dodao kako je svjestan da njegovu momčad u Splitu očekuje paklena atmosfera kojoj će se morati prilagoditi:

- Bit će teško, vidjeli ste kakvu su atmosferu navijači Hajduka stvorili ovdje u Slovačkoj, teško je i zamisliti što će nas dočekati u Splitu, gdje će biti više od 30.000 navijača. Morat ćemo se pripremiti i na to. Vjerujemo da imamo šansi, ne idemo u Split s bijelom zastavom u rukama, samo moramo iskoristiti sve prilike koje nam se ukažu.

VEZNJAK HAJDUKA Pukštas: Odlazim iz Hajduka? To su sve zablude. A Ivan Rakitić i Perišić su prije svega veliki ljudi

Zanimljivo, ponajbolji igrač Ružomberoka se nakon utakmice kratko pozdravio s Filipom Krovinovićem, s kojim je i zamijenio dres.

- Kratko vrijeme proveli smo skupa u Benfici i drago mi je da smo se ponovno vidjeli i popričali. Radujem se što ću ga opet vidjeti i u Splitu - pojasnio je Chrien. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mars7 10.08.2024.

    Hajduk najveci klub

  • pošteni_hrvat 10.08.2024.

    Je li krova filipinac?

  • Bartuličina mama 10.08.2024.

    Uskoro postrojavanje ispod sjevera

Komentiraj...
Vidi sve komentare