To je to što me zanima!

Slavni nogometaš ostavio curu, ona objavila sebe potpuno golu

Poznata manekenka je nakon rastanka s Marcom Bartrom objavila fotografiju koja je njezine pratitelje, pa i one koji su se tamo slučajno našli, potaknula na različita mišljenja
Vidi originalni članak

Prije otprilike mjesec dana slavni nogometaš Marc Bartra (33) koji je svojevremeno igrao za Barcelonu i Borussiju Dortmund, a koji je trenutno član Real Betisa, prekinuo je s djevojkom Jessicom Goicoecheom, modelom i influencericom.

Par je odlučio nastaviti svatko svojim putem nakon što su se zaljubili 2022. godine, a prema pisanju stranih medija Bartra je taj koji je odnosu odlučio stati na kraj iz njemu poznatih razloga.

Poznata manekenka je nakon rastanka s nogometašem otišla na godišnji odmor, na Ibizu, a po povratku u Barcelonu objavila je i fotografiju koja je njezine pratitelje, pa i one koji su se tamo slučajno našli, potaknula na različita mišljenja. Neki ju podržavaju, neki ne jer Jessica je objavila sebe kako leži na plaži, a na fotografiji je potpuno gola.

Inače, nogometaš Betisa je pet godina bio u braku s Melissom Jimenez, s kojom ima troje djece, ali sve se promijenilo u ljeto 2022. godine kada se počeo viđati s poznatom manekenkom.

Ona je i od ranije imala sklonosti golišavim fotografijama pa je tako bila i na naslovnici poznatog časopisa Playboy.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 19.08.2024.

    Slican se slicnom raduje

  • SAŠA Čajsa 19.08.2024.

    A meni on malo sumljiv, bio u braku 3 djece pa ljubavnica,nako kad ga gledam kao da je prešao na drugu stranu, možda je kolega sad u pitanju pa se ova skinula iz očaja.

  • dELINQUENT HABITS 19.08.2024.

    super, odma reklamica

Komentiraj...
Vidi sve komentare