To je to što me zanima!

Slavljenici, imamo samo jednu želju: Pobijedite Škote i prođite!

Andrej Kramarić i Mile Škorić proslavili su rođendan u kampu u Rovinju uoči ogleda sa Škotskom. Neka se djelić ozračja protegne do utorka. Dečki, sretan rođendan i idemo po tu osminu finala Eura!
Vidi originalni članak

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju čeka posljednja utakmica skupine na Europskom prvenstvu. Posljednji suparnik bit će Škotska, reprezentacija koja će ujedno biti i domaćin u Glasgowu.

POGLEDAJTE VIDEO: Perišićev gol Češkoj (animacija)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vatreni su se nakon remija s Češkom (1-1) vratili u kamp u Rovinju gdje su tijekom subote organizirali rođendanski tulum Andreju Kramariću i Mile Škoriću. Krama je napunio 30 godina, isto toliko ima i Škorić.

OPORAVLJAJU SE 'Vatreni' se vratili u Rovinj: Prvi trening uoči okršaja sa Škotima

Oni su proslavili rođendan u društvu reprezentativnih suigrača, a mi im želimo sve najbolje, uključujući i jedan razlog za slavlje u utorak u Glasgowu!

Ustvari, to je najveća želja koju im želimo, naravno uz zdravlje i sreću.

Pred Vatrenima je težak zadatak baš iz razloga jer je Škotska domaćin i igrat će pred svojim navijačima, no i činjenice da su, ruku na srce, Škoti za sada pokazali puno više.

Protiv Engleske su djelovali prilično dobro, borbeno i hrabro, dojam je da su zaslužili više od 0-0, no s pravom se nadaju u prolazak dalje nakon velikog osvojenog boda na Wembleyju.

UTAKMICE NAM PREKIDAO I GOLAĆ 'Vatreni', rušite tradiciju! Nikad nismo dobili Škote, niti treću utakmicu ako je odlučivala...

Mi ćemo morati odigrati iznad trenutnih mogućnosti i ne bi bilo prvi put da se vadimo u posljednji tren. Stoga će nam djelić ozračja s današnjeg rođendanskog tuluma iz hrvatskog kampa Rovinju trebati i u utorak kada gostujemo na Hampden Parku.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • 20.06.2021.

    Ajmo malo pozitive! Pri tri godine sva rulja po dočecima, sad svi pljuju. Jel vam nije neugodno, komentatori pljuvači? Ne igraju dobro. Jel razlog blokada, loš niz koji ih je demoralizirao, kriva posloženost... Svega po malo. No možda i mi previse očekujemo. Nemamo roster ko zemlje koje su 10 i vise od 10 puta mnogoljudnije. Da sad prođu, pa im se zalomi i dalje od osmine finala, sadasnji pljuvači bi opet bili najglasniji... Bravo, heroji, majstori... A lako se može dogoditi i ovo. Bas ću onda pratiti komentare.. Ajmoooooo!!! Inati se Hrvatska!!! 💪💪💪💪💪

  • Exterminator 20.06.2021.

    Samo da Rebić ostane trijezan i da nastavi parat mreže za ostale me bk ... u vezi Modrić otraga jeno 4 najjača igrača što imamo ( Car i Lovren svakako ) u napadu lijevo Perišić i Oršić desno Brekalo i centarfori Rebić i Petković ..moram to javit Daliću at hock

  • Babuka 20.06.2021.

    Toliko loše posložene igrače imamo,da to nisu istine,nezna se tko gdje igra???!!!!Daliću shvati da ti nisi trener niti si bio niti ćeš biti,u Englesku ste turistički došli, to se vidi po igri i po priči koju pričate,fučka se vama za Hrvatsku.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare