To je to što me zanima!

Slaven Bilić: Totalno sam "skinuo" igru Bjelorusije

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije je uvjeren kako ima pravi recept za pobjedu protiv Bjelorusije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo
Vidi originalni članak

Gledao sam ih sigurno 20 puta, ali gledat ćemo ih još puno puta. Ipak, važni smo mi, a ne oni. Važno je kako ćemo se mi pripremiti za tu utakmicu. Termin je zapravo super, igrači će biti svježi i poletni. U kolovozu smo uvijek bili dobri, a vjerujem da ćemo biti i sada, rekao je izbornik hrvatskih nogometaša Slaven Bilić na temu presudne utakmice s Bjelorusijom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Ipak, iako Hrvatska ima nekoliko vrhunskih igrača, Slaven je priznao da nam jedan od njih znači više nego drugi.
- Važno je što će biti s Duduom. Ne daj bože da se opet ozlijedi. Uvijek o njemu ovisimo. Naravno, nadam se da neće biti i drugih povreda.
Loša igra Ivana Jurića u utakmici protiv Ukrajine samo je podebljala sumnju javnosti u opravdanost njegova uvrštavanja među 'vatrene'.
- On je bio loš, ali nije bio jedini krivac za rezultat. Također, i oko te njegove izjave u novinama se diglo previše prašine. Mislio je pozitivno i da smo pobijedili svi bi rekli da je simpatično.A ako nas to može pokolebati onda idemo igrati šah, a ne nogomet - brani Bilić zadnjeg veznog Genoe.
Nerješeno na Maksimiru stavilo nas je u tešku situaciju, no Slaven vjeruje u odlazak u Afriku.
- Izgledi za SP su nam realni. Svjesni smo da situacija nije zavidna, ali nije ni kao '97 kada smo ovisili o  Dancu Schmeichelu i njegovim obranama u Grčkoj. Kvalifikacije za nas, Ukrajince i Bjeloruse tek počinju. Ukrajinci možda imaju bolji raspored, ali mi smo veliki optimisti. Kao i članovi IO HNS-a koji mi daju punu podršku - priča Bilić koji je dva sata pred Izvršnim odborom HNS-a izlagao situaciju u reprezentaciji.
- Ugovor s reprezentacijom namjeravam odraditi do kraja. Svi moji planovi vezani su samo uz reprezentaciju - završio je Slaven s neizbježnim pitanjem o klubovima koji mu iz mjeseca u mjesec nude svoju klupu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Saban 01.07.2009.

    bilicu smjesan si mars u englesku

  • torca1950 01.07.2009.

    samo neka kranjčar dođe...s njim naš vezni red je fantastičan...onda nem toliko ne treba ni napad...nisu malo puta više zaijali vezni nego napadači...al nek se nama vrati i dudu al ja mislim da je niko važniji...on i modrić uvijek probiju svoju stranu...ajmo možete vi to...proć ćemo

  • bosnia_80 01.07.2009.

    a da Bilić pozove onu krticu iz maksimira??? dobro bi došla na gostovanju u bjelorusiji, a posebno u engleskoj:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare