To je to što me zanima!

Sky Italia: Napadač Edin Džeko na pragu je Milana

Sky Italia tvrdi da je momčad Milana nadonak potpisivanja BiH nogometnog reprezentativca Edina Džeke, člana njemačkog Wolfsburga
Vidi originalni članak

Džeko se zahvaljujući sjajnim igrama u dresu Wolfsburga, u kojem je s 26 golova u Bundesligi odigrao jednu od krucijalnih uloga u osvajanju prvog, povijesnog naslova njemačkog prvaka ''vukova'', našao na meti mnogih velikih europskih klubova. Džekin menadžer Irfan Redžepagić u ponedjeljak je izjavio da njegov klijent važe između Milana i Arsenala. Sky Italia, kako prenosi Goal.com, javlja da je Milan vrlo blizu potpisivanja ugovora sa Džekom, nakon što su se u subotu potpredsjednik Milana Adriano Galliani i direktor Ariedo Braida sastali u Sarajevu sa Džekinim ocem i menadžerom na pregovorima o transferu. Goal.com zaključuje da bi realizacija ovog transfera, za kojeg nema nikakve službene potvrde, ublažila bijes Milanovih navijača zbog gotovo sigurnog odlaska Brazilca Kake u Real.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • tahuti 09.06.2009.

    figo-zdimio,guti-a joj šupe....karlos -jedinstven,majstor bio i u turskoj.salgado-tako,tako...zizu je bio pred igrački kraj.Rud je imao gol po tekmi,u Man U,a u realu ,tko bi mu dao loptu?obranu nemaju,da nije kasiljasa ...ajd na burek.

  • Bole top 09.06.2009.

    jax tebe niko ne voli:)

  • tahuti 09.06.2009.

    propasti je jedno.tonuti ,sasvim nešto drugo.(tonuti-"polako gubiti formu") -kao i ovi koje si nabrojao.Rud-propao!beckem--propao,osramotio sebe i nogomet!ronaldo..hahaha.......debeli..otišao u tri k...a-pa ti se proseravaš........šprehenzi croatian? dijele ti ninuse ko čevape.

Komentiraj...
Vidi sve komentare