To je to što me zanima!

Skinuo je dres u čast poginulog Atsua, sudac mu odbio dati žuti

Mohammed Kudus zabio je krasan gol u pobjedi Ajaxa i pokazao podmajicu na kojoj je pisalo "R.I.P. Atsu". Ganac je nakon utakmice otkrio da mu je sudac rekao da je to veće od nogometa
Vidi originalni članak

Dvanaest dana trajala je potraga za Christianom Atsuom. Tijelo ganskog nogometaša pronašli su u subotu pod ruševinama zgrade u Hatayu u kojoj je bio smješten. Klubovi u kojima je igrao, bivši suigrači, navijači, svi su u šoku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ganski reprezenativac Mohammed Kudus (22) zabio je krasan gol iz slobodnjaka u nedjeljnoj pobjedi Ajaxa nad Spartom Rotterdam (4-0) i posvetio ga preminulom sunarodnjaku.

Podigao je dres iza glave i pokazao podmajicu na kojoj je pisalo "R.I.P. Atsu". Emocije su prštale, suigrači su ga grlili, a sudac Paulus van Boekel prekršio je pravila i nije mu pokazao žuti karton.

Video možete pogledati OVDJE.

- Sudac mi je rekao da nije dozvoljeno skidati dres, ali razumije da je ovo veće od nogometa. Veliki respekt prema sucu - kazao je Kudus nakon utakmice.

Lijes s tijelom bivšeg nogometaša Chelseaja stigao je u Accru.

- Beznadno smo se nadali. Kako su dani prolazili, molili smo se i molili. Ali kad su ga pronašli, nade više nije bilo. To je bolan gubitak, jako bolan. Imat će dostojanstven ispraćaj - rekao je potpredsjednik Gane Mahamudu Bawumia.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • tatamatata 20.02.2023.

    Napokon normalan sudac

  • Z.a.c 20.02.2023.

    Jedno od najbezveznijih pravila u nogometu je kaznjavanje zutim skidanje dresa

  • Drogbosnup 20.02.2023.

    Nije mu dao žuti jer ga nije ni skinuo. Koliko ja vidim dres je cijelo vrijeme bio na njemu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare