To je to što me zanima!

Skandal u Njemačkoj: Nikola Mirotić rastrgao zastavu Srbije

Nikola je prolazio prema svlačionici kada mu je netko pred glavu s tribina spustio srpsku zastavu. Mirotić je, nervozan od poraza, 'poludio' i rasparao zastavu...
Vidi originalni članak

Nakon poraza od Srbije i pobjede protiv Turske, španjolska reprezentacija je kao jedan od favorita Eurobasketa poražen i od Italije, a nakon utakmice dogodio se i incident koji je izazvao pravu buru javnosti, pogotovo u Srbiji. 

Naime, Nikola Mirotić, 24-godišnjak iz Podgorice, koji je još u mlađim uzrastima nastupao za Španjolsku, a onda i uoči ovog turnira definitivno odlučio da neće igrati za Crnu Goru već za Španjolsku, prolazio je prema svlačionici kada mu je netko pred glavu s tribina spustio srpsku zastavu. Mirotić je, nervozan od poraza, 'poludio' i rasparao zastavu. Zbog ovoga 'poludjeli' su i svi u Srbiji, a Mirotić se ispričao na svom Twitter profilu. 

- Duboko žalim zbog svoje reakcije koju sam imao po završetku utakmice, ali ni u jednom trenutku nisam shvatio da je bila zastava, a još manje zastava Srbije. Gledao sam u pod kada mi je nešto palo na lice. Nikada ne bih uvrijedio ni jedan simbol zemlje - napisao je Mirotić. 

Idi na 24sata

Komentari 132

  • 84sa 11.09.2015.

    nije njegova! ipak je crnogorac !

  • HERCEG-BOSNA_3 10.09.2015.

    zastava im je od jako kvalitetnog materijala,za wc idealna

  • Glasaj za HSP1861 10.09.2015.

    I što je tu skandal i sto je tu lose.

Komentiraj...
Vidi sve komentare