To je to što me zanima!

Skandal u Ligi prvaka! VAR ne radi, igrači lovili suca i - otišli

Čekalo se i čekalo da delegati donesu konačnu odluku, a nakon više od sat vremena odlučeno je da se utakmica prekida. Gassama je proglasio Esperance pobjednikom jer su igrači Casablance odbili ući u igru
Vidi originalni članak

Esperance Tunis je s ukupnih 2-1 pobijedio Wydad Casablancu te osvojio naslov afričke Lige prvaka!

No, prava tragikomedija dogodila se u drugoj utakmici finala nakon što je Casablanca u drugom poluvremenu izjednačila na 1-1, a sudac je odbio pogledati VAR. Veznjak Casablance Walid El Karti u 58. minuti zabio je za izjednačenje, no gambijski sudac Bakari Gassama poništio je gol i odbio pogledati VAR.

Nakon takve odluke igrači Casablance prvo su ga ganjali pa napustili teren, a premda je situacija apsurdna sama po sebi, još je apsurdnije što Gassama gol nije pogledao jer - VAR nije radio!

Čekalo se i čekalo da delegati donesu konačnu odluku, a nakon više od sat vremena odlučeno je da se utakmica prekida. Gambijski sudac Gassama proglasio je Esperance pobjednikom jer su igrači Casablance odbili ući u igru!

Sramotne scene brzo su obišle svijet, a kontroverze nisu zaobišle niti prvi susret finala koji je završio 1-1.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • alfa romeo stelvio 01.06.2019.

    za utorak je sazvan izvanredni sastanak africke nogometne federacije... pa mozda i poniste utakmicu?!

  • 01.06.2019.

    Kod nas bi rekli da kmeče. A bitno da podrzavaju mafiju hns hahahah.platim porez a modric ne i on je legenda

  • tomislavk59 01.06.2019.

    Gdje ce se copa moci pratiti? Dal kao i dosad tj na arenisport?ili? Usput koga zanima zdrijeb kvalifikacija za SP 2022. ce biti 17. srpnja ove godine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare