To je to što me zanima!

Skandal u Dohi! Hakimi se unio u lice predsjedniku Fife: Kako možeš dopustiti da ovako sude?

Jedna od najvećih zvijezda marokanske reprezentacije prije ceremonije dodjele brončanih medalja umalo se potukla s Giannijem Infantinom. U tome su ga spriječili suigrači
Vidi originalni članak

Marokanci su možda imali najveću potporu navijača na ovom Svjetskom prvenstvu, uz finaliste Argentince, ali nikako se nisu pokazali kao gospoda.

POGLEDAJTE VIDEO: Fešta u Zadru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vidjelo se to za vrijeme utakmice protiv Hrvatske kad su se žalili katarskom sucu Al-Jassimu Abdulrahmanu koji se vrlo loše snalazio u komunikaciji s njima i nije preuzeo kontrolu, a pritisci su se nastavili i nakon utakmice.

Prije ceremonije dodjele brončanih medalja najveća zvijezda marokanske reprezentacije Achraf Hakimi unio se u lice predsjedniku Fife Gianniju Infantinu i prigovarao mu zbog suđenja, doznaju 24sata.

SLAVLJE S KĆERKOM Pogledajte najljepši prizor SP-a: Supertata, kapetan Luka Modrić

Hakimi mu je prigovorio kako kao predsjednik Fife može dopuštati takvo suđenje Maroku. Umalo ga je napao, vikao je na njega, a odvukli su ga suigrači i spriječili veći sukob.

Očito je igrač PSG-a zaboravio da je katarski sudac zaboravio suditi čisti penal za Hrvatsku zbog spoticanja Sofyana Amrabata u 73. minuti, na što se nisu oglasili ni Brazilci iz VAR sobe.

Navijači Maroka u drugom poluvremenu pridružili su se napadima na suca i uzvikivali "Fifa, mafia". Boli ih i previd u utakmici protiv Francuske, kad je njihov igrač Sofiane Boufal dobio žuti karton nakon što ga je Theo Hernandez opleo po nogama pa je, umjesto penala za Maroko, bio faul za Francuze.

Marokanski savez tad je podnio javnu žalbu Fifi.

"Kraljevski nogometni savez Maroka strogo prosvjeduje protiv suđenja Cesara Artura Ramosa Palazuelosa na utakmici marokanske reprezentacije protiv Francuske. Mi nećemo oklijevati braniti prava naše momčadi i pozitvati na pravednost u poduzimanju potrebnih mjera u vezi s nepravednim suđenjem nad marokanskom reprezentacijom", priopćili su.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • kompleks 18.12.2022.

    Sramota fife suđenja i wara😱🙈

  • milky 18.12.2022.

    i ja kazem kako je.mogao dopustit da se ne svira penal nad Gvardiolom i da se var ne oglasi, sramota fife

  • Truth69 18.12.2022.

    Bitno da se ljudi u kontenjerima ne bune...

Komentiraj...
Vidi sve komentare