To je to što me zanima!

Sjajna vijest za hajdukovce: U Slovačkoj će imati fan zonu, a u prodaji su i dodatne ulaznice

Hajduk je prvotno za gostovanje u Slovačkoj dobio 250 ulaznica, ali kako se splitski klub odrekao VIP ulaznica Ružomberok je u prodaju pustio dodatnih 140 ulaznica za navijače
Vidi originalni članak

Hajduk danas u 18.30 igra prvu utakmicu 3. pretkola za Konferencijsku ligu protiv slovačkog Ružomberoka. Splićani se nadaju da će dobrim rezultatom olakšati posao koji ih očekuje za tjedan dana, kada protiv istog protivnika igraju na Poljudu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za navijače Hajduka prvotno je bilo dopušteno kupiti samo 250 ulaznica, koje su planule u rekordnom roku. Sada su im domaćini omogućili dodatnih 140 ulaznica. Novost je da će Hajdukovi navijači u Slovačkoj imati i vlastitu fan zonu.

NASMIJAO SVE Gattusovo 'odj**i' Krovinoviću postalo svjetski hit! O tome pišu i Englezi: 'Urnebesni trenutak'

"Utakmica Ružomberok - Hajduk počinje u 18.30 sati, a nekoliko sati prije njezina početka, na mjestu Hrabovo u Ružomberoku (na fotografiji) bit će organizirana fan zona za Hajdukove navijače koji pristižu u grad. Ovim putem molimo naše navijače da se okupe na navedenoj lokaciji odakle će biti prepraćeni do stadiona.

NEMA POPUSTA VIDEO Kako je Gattuso školovao Krovinovića: 'Budi brz i odj***!'

Dodajmo kako smo postigli dogovor s domaćinom o puštanju dodatnog kontingenta od 140 ulaznica za naše navijače u gostujućem sektoru. HNK Hajduk odrekao se svojih VIP ulaznica te zahvaljujemo domaćinu koji je te ulaznice pristao prenamijeniti u ulaznice za gostujući sektor na kojem će biti smješteni naši navijači", piše u priopćenju kluba.

Gotovo 400 ulaznica na stadionu s pet tisuća sjedalica trebalo bi zadovoljiti apetite Torcide. Slovačka policija već je upozorila da gostujući navijači nisu poželjni na domaćim tribinama te da će, u tom slučaju, biti odstranjeni.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • samo_sam_realan 09.08.2024.

    I jos jedna sjajna vijest.. nece proci slovake moci ce se posvetiti HNL-u u borbi za trece mjesto

  • pegla4 08.08.2024.

    Cijela Hrvatska uz Hajduk 💪

  • Sokol ga nije volio 08.08.2024.

    Nadam se da tobožnji navijači neće svom klubu donijeti dodatne troškove.

Komentiraj...
Vidi sve komentare