To je to što me zanima!

Sjajna utakmica Milana, Juve se 'poskliznuo' protiv Empolija

Como je bio nadomak prve ovosezonske pobjede, vodio 2-0 protiv Bologne, ali je ispustio vodstvo. Milan je odigrao fantastičnu utakmicu i zabio četiri gola, a Juventus se poskliznuo
Vidi originalni članak

Nogometaši Milana ostvarili su prvu pobjedu u novoj sezoni talijanskog prvenstva svladavši na svom terenu Veneziju sa 4-0 (4-0) u dvoboju 4. kola.

Milanski crno-crveni sva su četiri gola zabili u prvih pola sata, strijelci su bili Hernandez (2.), Fofana (16.), Pulišić (25. iz penala) i Abraham (29. iz penala).Suparnik zagrebačkog Dinama u ovoj sezoni Lige prvaka s ova je tri boda skočio na osmo mjesto s pet bodova, dok je Venezia na dnu s jednim bodom.

Juventus se poskliznuo

Empoli i Juventus su u susretu 4. kola talijanskog nogometnog prvenstva igrali 0-0.

Ranije u subotu su Como i Bologna u prvom su dvoboju 4. kola igrali 2-2 (1-0). Como je bio nadomak prve ovosezonske pobjede, vodio je 2-0 autogolom Casalea (5., autogol) i golom Cutronea (53), no igrači s klupe spasili su bod Bologni, strijelci su bili Castro (76.) i Iling Junior (90+1.). Martin Erlić i Nikola Moro ostali su na klupi Bologne koja je 13. s tri boda, dok je Como 19. s dva boda.

Vodi Juventus s osam bodova, jedan manje uz utakmicu manje imaju Inter, Torino i Udinese.Dinamo i Milan će u Ligi prvaka igrati u zadnjem kolu tek 29. siječnja sljedeće godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • lucky edy 15.09.2024.

    Nije moguće da su Erlič i Moro ostali na klupi Bologne!

Komentiraj...
Vidi sve komentare