To je to što me zanima!

Sjajan na terenu, a osvaja i van njega: Španjolsko čudo (17) ima curu, bodrit će ga u finalu Eura

Laminu Yamala na utakmici protiv Francuske gledala je mlada djevojka Alex Padilla. Prema nekim izvorima radi se o curi španjolske zvijezde koja je preko noći postala popularna na TikToku
Vidi originalni članak

Lamine Yamal (17) oduševio je nogometni svijet svojim igrama na Euru. Njegova Španjolska u finalu u nedjelju igra protiv Engleske na Olimpijskom stadionu u Berlinu za trofej najbolje momčadi starog kontinenta. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U televizijskim prijenosima i novinskim člancima puno puta mogli ste pročitati kako je riječ od 16-godišnjoj senzaciji, ali od danas to više nije tako. Lamine je dan prije velikog finala proslavio 17. rođendan, a najljepši poklon bit će mu trofej ako "furija" svlada "tri lava".

POHVALNO Više od 35.000 navijača prošlo je obuku za reanimaciju na Euru

Najmlađi strijelac u povijesti Eura veliki je dragulj Barcelone, a o njegovom privatnom životu malo se zna. Do sada je u javnosti samo iznosio probleme koje mu stvara škola tijekom Eura jer dok se njegovi suigrači, kada nema utakmica, mogu odmarati i opuštati, on mora pisati zadaće i rješavati ispite.

Čini se kako sada na površinu izlaze i detalji ljubavnog života mladog Yamala. Na tribinama ga je protiv Francuske gledala mlada dama u društvu njegovih roditelja. Možda je zato i Španjolac imao motiv više za dokazati se, što je i učinio sjajnim golom za izjednačenje. 

Djevojka koja ga je pratila je Alex Padilla, a Yamal ju prati na dvije društvene mreže i prema nepotvrđenim informacijama s njom je u vezi. Djevojka ima profil na TikToku, a njezina videa najčešće se svode na to da pleše i pjeva s glazbom u pozadini. Očekuje se kako će ga bodriti i na finalu. 

Do sada nije bila poznata javnosti i imala je tek nekoliko tisuća pratitelja. No kada se pročulo da je djevojka slavne zvijezde, njen profil počeo je naglo rasti po broju pratitelja i sada ih ima nešto manje od 200 tisuća.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • škorpion1980 13.07.2024.

    Domagoj, imas curu?

  • škorpion1980 13.07.2024.

    Ima curu, vau.

  • podučavamBudale 13.07.2024.

    Ne zanimaju nas nogometaši. Pišite malo o drugim sportovima

Komentiraj...
Vidi sve komentare