To je to što me zanima!

Sinner slavio u drami i pomogao Đokoviću da prođe u polufinale

Važno je napomenuti da je Sinneru za plasman u polufinale bio dovoljan jedan osvojeni set. Da je Rune pobijedio 2:1 u setovima, Đoković bi bio eliminiran, a dalje bi prošli Sinner i Rune
Vidi originalni članak

Talijan Jannik Sinner je u trećem kolu zelene skupine ATP Finalsa pobjedio nad Holgerom Runeom rezultatom 6:2, 5:7, 6:4 i plasirao se u polufinale. Međutim, zapaženo je da osim sebe, Sinner je u nokaut fazu odveo i Novaka Đokovića, koji je ranije slavio protiv Huberta Hurkacza s rezultatom 2:1 u setovima, ali je u zadnjem meču trebao pomoć Talijana.

NIJE MU DRAG Stručni komentator u prijenosu negodovao zbog Novaka: 'Prvo piški pa tek onda zove doktora'

Sinner je bio blizu poraza u uzbudljivom meču, pogotovo kada je Rune pri rezultatu 4:3 u trećem setu imao brejk loptu na servisu Talijana. Ipak, Sinner se uspio izvući iz te situacije. U sljedećem gemu ostvario je ključni brejk i potom relativno lako odservirao za pobjedu.

Važno je napomenuti da je Sinneru za plasman u polufinale bio dovoljan jedan osvojeni set. Da je Rune pobijedio 2:1 u setovima, Đoković bi bio eliminiran, a dalje bi prošli Sinner i Rune.

ATP FINALE Đoković pobijedio Hurkacza, ali može ostati bez polufinala!

Parovi za polufinale bit će poznati nakon sutrašnjih mečeva u crvenoj skupini. Danil Medvjedjev već je osigurao svoje mjesto u polufinalu, dok se za drugo mjesto bore Carlos Alcaraz i Alexander Zverev. Alcaraz će se suprotstaviti Medvjedjevu, dok će Zverev igrati protiv Rubljeva, koji više nema šanse za plasman u polufinale.


 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Slajzerizer 17.11.2023.

    Joj što je ovaj Doković dosadan iskače iz paštete,a i tenis je sport za bogataše tako da ne znam kome je interesantan.

  • David11111 17.11.2023.

    Treba bit realan i priznat da doko nebi bio blizu ispadanja da Tsitsipas nije predao mec Runeu..hocu da ga Alcaraz pobijedi ili Sinner u finalu na terenu ..al to ce biti skoro nemoguce.

  • magare u bilom 17.11.2023.

    opa, na 24 casa se radi prekovremeno da bi nam se podastrle prekodrinske vesti

Komentiraj...
Vidi sve komentare