To je to što me zanima!

Sin Ralfa Schumachera šokirao izjavom: Majka ga je neumorno tukla, morao sam zvati policiju

Osjećam se kao da sam bila iskorištena tijekom braka, lišena mojih najboljih godina. Je li bio iskren prema meni? I još važnije, je li me volio? Kad se utrkivao, pričalo se mnogo, izjavila je Cora Brinkmann
Vidi originalni članak

Brata poznatog vozača Formule 1, Michaela Schumachera, Ralf, više nije u braku s Corom Brinkmann, s kojom se vjenčao 2001. godine. Par se razveo 2015., a u međuvremenu je Ralf javno priznao da je homoseksualac te je ovog ljeta otkrio da je već dvije godine u vezi sa svojim partnerom Étienneom Bousquet-Cassagneom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovoga tjedna oglasila se njegova bivša supruga Cora.

- Osjećam se kao da sam bila iskorištena tijekom braka, lišena mojih najboljih godina. Je li bio iskren prema meni? I još važnije, je li me volio? Kad se utrkivao, pričalo se mnogo, ali on je uvijek odbijao odgovoriti na moja pitanja – izjavila je za Der Spiegel.

VESELJE U OBITELJI Schumacher ponovno izlazi u javnost zbog ljepotice iz BIH?

Također je progovorila o prodaji vile u Salzburgu, vrijedne pet milijuna eura.

- S portala za nekretnine doznala sam da će naša obiteljska kuća u Salzburgu biti prodana. Moj sin David? Nema poruke, nema adrese, niti traga gdje je sada. Kako netko može tako postupiti prema majci? - zapitala se Cora na društvenim mrežama.

Nakon toga oglasio se i David, koji je bio prozvan.

“Ne bih želio javno iznositi obiteljske probleme, ali nažalost moja majka ima drugačije mišljenje. Samo želim živjeti u miru i ostvariti svoje ciljeve. Kad su se moji roditelji razveli 2015., prijetila mi je govoreći da će, ako ne ostanem s njom, uništiti moj san o postajanju vozačem utrka, jer bi za to bio potreban njezin potpis na određenim dokumentima", napisao je mladi Schumacher.

DRAMA! Bivša žena Ralfa Schumachera optužila ga da je lagao: 'Može poslati SMS, nisam ga blokirala'

No, tu priča ne završava. David je iznio sumnje o psihičkom zdravlju svoje majke.

- Budući da je imala problema s mentalnim zdravljem i nije bila sposobna brinuti se za mene, odlučio sam se distancirati. Jednog me dana pokušala odvojiti od mog oca protiv moje volje, a svađa se pretvorila u fizički sukob te smo morali pozvati policiju jer ga je neumoljivo udarala - izjavio je David Schumacher.

OBITELJ JOJ DOZVOLILA Manekenka iz BiH jedna je od rijetkih koja je vidjela Michaela Schumachera nakon nesreće...

Na kraju je dodao kako optužbe da mu je otac "isprao mozak" i da ružno govori o majci nisu točne.

- Moj otac je uvijek davao sve od sebe kako bi održao dobar odnos s njom. Godinama me nagovarao da joj pružim još jednu priliku, ali sada joj želim poručiti: tvoje ponašanje je prava sramota. Velika šteta. Molim te, pusti nas da živimo svoje živote u miru, i mi ćemo pustiti tebe - poruka je mladog Schumachera koju je prenijela La Gazzetta dello Sport.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • NR BRINI PEKO IMA JOS VRBA 08.10.2024.

    Konačno će mala skinuti ĥiđab i dimije sa sebe i okupati se od loja.

  • mali moj 08.10.2024.

    Tata ima lovu pa je to tako

  • Zagreb Rocks 08.10.2024.

    😄 Mali se odreko stare stare preko novina. 😅

Komentiraj...
Vidi sve komentare