To je to što me zanima!

Sin legende Hajduka odbio biti pomoćnik Dejanu Stankoviću

Ruski mediji javljaju kako je Slišković nedavno tražio povećanje plaće, koja bi bila gotovo identična Stankovićevoj, no kako klub to nije prihvatio, došlo je do razlaza, koji je ipak prošao u prijateljskom tonu
Vidi originalni članak

Vladimir Slišković, bosanskohercegovački stručnjak hrvatskog podrijetla, sin proslavljenog Blaža Sliškovića, odbio je prihvatiti ulogu pomoćnika u  stručnom stožeru Spartaka iz Moskve te će karijeru nastaviti negdje drugdje. Slišković je preuzeo ulogu glavnog trenera moskovske momčadi sredinom travnja, kada je Guillermo Abascal dobio otkaz.

NOVI POSAO Sin legendarnog Bake Sliškovića novi je trener Spartak Moskve...

S njim na čelu momčad je ostala neporažena u preostalih sedam utakmica sezone, ali to nije uvjerilo upravu Spartaka da mu ponudi dugoročni ugovor. Umjesto njega, ruski velikan angažirao je Dejana Stankovića, legendarnog srpskog nogometaša, koji je ove sezone vodio Ferencvaros.

Ruski mediji javljaju kako je Slišković nedavno tražio povećanje plaće, koja bi bila gotovo identična Stankovićevoj, no kako klub to nije prihvatio, došlo je do razlaza, koji je ipak prošao u prijateljskom tonu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • netko iz 2 mase 30.05.2024.

    očigledno je da su oni njega odbili

Komentiraj...
Vidi sve komentare