To je to što me zanima!

Simon ipak bio prejak: Borna Ćorić je izgubio od Francuza

ISPAO NA SAMOM STARTU Francuski tenisač Gilles Simon bio je prejak za našeg mladog tenisača Bornu Ćorića. Simon je slavio nakon dva seta i nakon što je Borna spasio tri meč lopte
Vidi originalni članak

Iako je vrlo dobro krenuo i već na početku meča breaknuo Gillesa Simona, Borna Ćorić izgubio je od francuskog predstavnika 6-4, 7-6 (7-1).

Ćorić je u prvom setu imao 3-2, nakon čega je izgubio servis, ali je odmah nakon toga ponovo breaknuo francuskog tenisača. No ponovo je izgubio servis za Simonovih 4-4, Francuz je poveo 5-4 i zatim breaknuo Ćorića za prvi set. U drugom setu se igralo gem za gem, a pri rezultatu 6-6 na Ćorićevom servisu, naš mladi tenisač spasio je tri meč lopte i izborio tie-break.

No izgleda kako je Simon ipak bio spremniji za tie-break u kojem je Borna podbacio i osvojio meč rezultatom 7-1.. Tako je mladi hrvatski tenisač ispao s Olimpijskih igara već na samom startu.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Nevitan 07.08.2016.

    I ovaj da bude Djokovic posle Djokovica ? Nema polufinale mastersa, o gren slemovima da ne pricam. Nije dogurao dalje od treceg kola.

  • silversky 07.08.2016.

    mali se umislio, loš je i čim se spojio sa onom fufom loše igra

  • danec 07.08.2016.

    Nemoze ni dobiti mec kad servira kao curica. 150 kmh, smjesno

Komentiraj...
Vidi sve komentare