To je to što me zanima!

Simon: Bogdanović ima potres mozga? Uh, to je stvarno loše

Potres mozga? Uh, sad ste me zatekli. To bi bio veliki hendikep za nas, rekao je Simon nakon što je saznao za Bogdanovićevu ozljedu u utakmici sa Slovenijom
Vidi originalni članak

Slovenci su nas izmorili. Očekivali smo takvu utakmicu. Malo smo bili u grču na početku. Najbitnije je da smo pobijedili. Već nas sutra čeka Grčka pa nemamo vremena za slavlje i analize, rekao je Kruno Simon za HTV nakon pobjede protiv Slovenije.

Simon je bio sjajan, naš najbolji igrač. Zabio je 20 koševa, tome dodao šest skokova i tri asistencije. No nakon što mu je reporter HTV-a otkrio kako Bogdanović ima potres mozga, Simon se šokirao.

- Potres mozga? Uh, sad ste me zatekli. To bi bio veliki hendikep za nas - rekao je Simon i dodao:

- Nije nam bilo ugodno u prvom dijelu, bili smo ukočeni zbog pune dvorane. Ali odigrali smo kao momčad.

Bojan Bogdanović nezgodno je pao u posljednjoj četvrtini. Nakon duela sa slovenskim igračem udario je glavom u pod. Jedan od onih koji je imao problema s ozljedama bio je Luka Žorić.

- Ma, kad je dvorana ovako puna i kad igram za Hrvatsku... Ne znam što bi trebalo biti da ne igram. Zasluženo smo dobili Slovence i sad se okrećemo Grcima što će nam biti najteža utakmica u skupini - rekao je Žorić.

Idi na 24sata

Komentari 123

  • žuti mravi 06.09.2015.

    Sve njih sto si nabrojao rodila je majka Hrvatica a napravio otac Hrvat. Skoro sve!

  • Veritas_71 06.09.2015.

    Veležovac, a što ti uopče radiš na hrvatskom portalu? Liječiš svoje komplekse ovdje...Haj ti fino na vaš avaz...tamo imaš turbana koliko hoćeš....

  • _Cicero 06.09.2015.

    Bojanu što brži oporavak i nek bude sve u redu, ali bože kakvi defetistički komentari. Pa koga nema, bez njega se mora i može! i Bitno da igraju kao kolektiv i ne treba nikog posebno izdvajat ! A ovo je gadno što se desilo, ali nažalost, trebao je dodati tamo Ukiću lijevo ili onom drugom desno, a ne nepotrebno ići u takav rizik na protivničkog igrača. Mislim da je to bilo nepromišljeno u tom trenutku a toliko boljih opcija, što baš onda nije odlika velikog vođe, ne? I stoga ne očajavajte , ima tu i drugih koji mogu potegnuti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare