To je to što me zanima!

Šimićev sin Viktor ugovor traži preko nogometnog sindikata

U HUNS-ovu kampu za igrače bez ugovora treniraju i Palestinac, Uganđanin... Pod paskom Ivice Landeke HUNS-ovci treniraju na pomoćnim terenima stadiona Maksimir
Vidi originalni članak

HUNS (Hrvatska udruga Nogometni sindikat) organizira 11. kamp za profesionalne igrače bez ugovora. Ivica Landeka, inače trener kadeta Dinama, pomaže 22 igrača koji bruse formu kako bi što spremniji dočekali nove angažmane. Dečki su krajem lipnja počeli trenirati na pomoćnim terenima stadiona Maksimir.

POGLEDAJTE VIDEO: Pjaca na predstavljanju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kao i svake godine, u HUNS-ovu kampu nekoliko je zanimljivih imena. Klub traži desni bek Viktor Šimić (18), sin proslavljenog "vatrenog", Darija. Bio je u Lokomotivi i Kustošiji.

Tu je i prekaljeni desni bek Toni Gorupec (31). Prošao je sve hrvatske mlađe selekcije, igrao je u Lokomotivi, Dragovoljcu, Portugalu, Rumunjskoj, a posljednji angažman imao je u ciparskom Olympiakosu iz Nikozije.

Klub traži i napadač Marin Mudražija (29). Njegov brat Robert igrač je Lokomotive i prošle sezone bio je ponajbolji veznjak HNL-a. Marin je zadnji angažman imao u indijskom Rajasthanu. Novom, boljem klubu, nada se i Muhamed Alghoul (28). Muha, kako mu tepaju, rođeni je Zagrepčanin, ali nastupa za Palestinu. Drugi dio prošle sezone proveo je u Jarunu.

S HUNS-om trenira i Uganđanin Lumala Abdu (26). Spomenuti napadač došao je zimus u Slaven Belupo kao želja Roya Ferenčine. Ferenčina je ubrzo dobio otkaz, pa su i Abduu dionice pale. U HNL-u je odigrao samo četiri utakmice (144 minute).

NOVI DRESOVI DINAMA Baturina: Dresovi mi se stvarno sviđaju. Postavili smo ljestvicu više ove sezone, u Ligi prvaka 'MODRI' SU ŽUTI ANKETA Sviđaju li vam se novi dresovi Dinama? Glasajte ovdje

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Gronk Spikeowski 08.07.2024.

    I da zna igrat nitko nezeli imat posla sa njim zbog tate.

Komentiraj...
Vidi sve komentare