To je to što me zanima!

Šibenik izabrao trenera pa mu otkazao dok je putovao u klub?! 'Pričali jesmo, to su spekulacije'

Nakon sporazumnog razlaza s Marijem Carevićem narančasti su i dalje bez trenera. Toni Golem navodno je već bio pošao iz Zagreba za Šibenik kad su mu zbog pritiska navijača ipak javili da ne dolazi
Vidi originalni članak

Mario Carević (42) napustio je Šibenik u četvrtak nakon nesuglasica s vodstvom kluba iako je donedavnog drugoligaša ostavio u prilično dobroj situaciji, na petom mjestu ljestvice, bod iza četvrte. Nakon sjajnog ulaska u sezonu (tri pobjede u prva četiri kola) uslijedio je pad i pet utakmica bez trijumfa.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Hajduk - Šibenik 4-0

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Iako se činilo kako će bivši veznjak Hajduka ekspresno prijeći u Goricu, koja je također ovaj tjedan otpustila svog trenera Rajka Vidovića, od toga zasad nema ništa, Turopoljci o novom šefu stručnog stožera i dalje službeno šute. Kao i Šibenčani iako su bili blizu dogovora s još jednim bivšim igračem i trenerom Hajduka Tonijem Golemom (42).

Bivši pomoćnik Željka Kopića, Harija Vukasa, Bore Primorca i Paola Tramezzanija bio je u kombinacijama za preuzimanje klupe narančastih, čak je i dogovorio sve detalje, složio stožer i krenuo iz Zagreba prema Šibeniku, a onda su mu na pola puta javili da ipak nije dobrodošao, piše Dalmatinski portal.

Prema istom izvoru, problem je bio u navijačima koji nisu bili sretni činjenicom da novi hajdukovac dolazi na klupu. Pitali smo HNK Šibenik za komentar, u klubu tu informaciju ne žele potvrditi ni demantirati.

- Toni Golem je bio jedan od legitimnih kandidata s kojim smo pričali, a ime novog trenera ćemo objaviti tijekom sljedećeg tjedna. Do tada će momčad voditi Marko Kartelo.  Špekulacije ne želimo komentirati - kazao nam je glasnogovornik Šibenika Marko Nenadić nakon konzultacija s sportskim direktorom Marijem Brkljačom.

Novi trener, tko god to bio, debitirat će na Šubićevcu u subotu protiv Osijeka koji je nakratko izašao iz krize povezavši tri pobjede, a onda mu je stigao šamar u vidu poraza od Istre na Aldo Drosini. Još jedan udarac mogao bi itekako uzdrmati poziciju i njihova trenera Federica Coppitellija. Polovica klubova u prvom od četiri kruga prvenstva otpustila su trenera.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • PešekanRI 13.10.2024.

    Tomislav Galebić ima pojačanje!

  • zorozimba 13.10.2024.

    Ovo pokazuje koliko je ovaj klubić neozbiljan i neodgovoran. Carević će uspjeti kao trener, to je sigurno i dobro je da se maknuo od Šibenika.

  • mali moj 13.10.2024.

    Ovaj nemre vodit ekipu u kvartu

Komentiraj...
Vidi sve komentare