To je to što me zanima!

Shaquille O'Neal: Prvi milijun spiskao sam nakon 45 minuta

U banku spremite 75 posto love, a ostalo trošite, savjetuje igrače Shaq O’Neal. Barkley je dodao kako su najveći 'lešinari' članovi obitelji koji uvijek traže još novca
Vidi originalni članak

Više od 60 posto NBA igrača bankrotira pet godina nakon završetka karijere. Legenda Shaq O’Neal igračima je poručio kako su prva stvar koju moraju naučiti o novcu - kamate.

- Morate znati koliko novca gubite kad nešto kupite na rate. Svi igrači zaborave na to i milijuni se nakupe - rekao je O’Neal, koji je u karijeri samo od ugovora s klubovima zaradio 291 milijun dolara, no mjesečno je u prosjeku trošio gotovo 900.000 dolara.

- Samo 45 minuta nakon što sam potpisao prvi profesionalni ugovor, potrošio sam prvi milijun - rekao je Shaq, koji je pun savjeta za košarkaše kako da sačuvaju svoj novac.

- U banku spremite 75 posto novca koji dobijete. Želite skupe automobile, kuće, vikendice, žene? Nema problema, njih možete imati s preostalih 25 posto - kaže Shaq.

U edukaciji kolega milijunaša pridružio mu se Charles Barkley, otkrivši najveće “lešinare” koji se muvaju oko igrača.

- Obitelj je najgora. Koliko god im love daš, oni uvijek imaju ispruženu ruku. Nema tih milijuna koje možeš zaraditi da bi udovoljio svim željama bliskih ljudi - rekao je Barkley.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 06.12.2015.

    i ja sam placu spiska u casinu za manje od tvojih 45 min

  • cissy 06.12.2015.

    shaq ne pametuj o milijunima a ovi novinari kad vec objavljuju ovakve gluoe price trebaju nac pricu gdje je naslov " taj i taj prvi milijun donirao za bolest i hranu" !!! a ne pisat ove idiotarije

  • desnica-ljevanka brata dva 06.12.2015.

    legenda. ovako kad ga pogledas reka bi da nije bas svoj. al kolko sam moga vidit pametan zabavan i smijesan :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare