To je to što me zanima!

Senzacija! Dubrovčanin Delija otputovao u Rijad kao zamjena na meču Ngannou - Ferreira

Ako se Ngannou, bivši UFC-ov prvak u teškoj, ili Ferreira ozlijede, umjesto jednog od njih dvojice uskočit će Delija. Inicijalno je kao zamjena zamišljen Rus Vadim Nemkov, ali odbio je to
Vidi originalni članak

Kamerunac Francis Ngannou (38 godina, 17-3) i Brazilac Renan Ferreira (34, 13-3) sučelit će se u subotu navečer u Rijadu na PFL-ovoj priredbi. Ulog će biti "Superfights" pojas koji je osmišljen za ovakve prigode.

POGLEDAJTE VIDEO: Životna priča Ante Delije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U Rijadu je i hrvatski MMA borac Ante Delija (34, 24-6), kojemu su organizatori platili da dođe kao zamjena, ako se Ngannou, bivši UFC-ov prvak u teškoj, ili Ferreira ozlijede. Inicijalno je kao zamjena zamišljen Rus Vadim Nemkov, ali odbio je to.

Nemkova silno muči manjak nastupa unutar organizacije otkako je došlo do spajanja Bellatora i PFL-a. Nekadašnji je Bellatorov prvak poluteške kategorije samo jedanput nastupio otkad su se organizacije spojile u 11. mjesecu prošle godine.

Delija je u Rijad otputovao s trenerom Stipom Drvišem. Nije se borio od travnja, kad je u okviru PFL-a pobijedio Valentin Moldavski. Delija je izgubio tehničkim nokautom u prvoj rundi, ali nije mogao pružiti najbolje od sebe zbog ozljede noge koju je zaradio na samom startu meča.

Šanse da Delija nastupi u Saudijskoj Arabiji minimalne su, ali ako dobije priliku, imat će što za reći i pokazati u kavezu. Sa spomenutim Ferreirom borio se u kolovozu 2022. i pobijedio ga je tehničkim nokautom u prvoj rundi.

REPORTAŽA IZ ARENE Na Glory došli Božinović, Bara, Mirko... Brestovac uvjeren: 'Plazibat može skinuti Rica!' DEBI HRVATA Gdje i kad se bori Ivan Erslan u UFC-u, tko prenosi borbu uživo?

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare