To je to što me zanima!

Schumacher ponovno izlazi u javnost zbog ljepotice iz BIH?

Michael Schumacher nedavno je navodno prisustvovao udaji kćeri Gine-Marie, a uskoro bi moglo biti novo veselje u obitelji Schumacher. Njegov sin Mick navodno se zaručio za Lailu Hasanović koja je porijeklom iz BiH
Vidi originalni članak

Život Michaela Schumachera (55) i njegove obitelji velika je tajna koju se strogo čuva već više od deset godina, otkako je legendarni prvak Formule 1 doživio nesreću na skijanju u francuskim Alpama. Njemačke novine Bild izvijestile su kako je Michael prisustvovao vjenčanju njegove kćeri Gine, ali kako je gostima fotografiranje bilo strogo zabranjeno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Schumacher je navodno bio smješten odvojeno od drugih gostiju i samo najbliži članovi obitelji su mu mogli pristupiti, a postoji sve više glasina kako bi slavni Nijemac uskoro mogao ponovno u javnost.

Naime, njegov sin Mick Schumacher (25) navodno se zaručio za svoju djevojku, Lailu Hasanović čiji su roditelji iz Srebrenice. Ona je planetarno poznati model i bivša finalistica u izboru za Miss Danske. 

Njihova je veza tajna od prošlog ljeta, a Hasanović je prije toga ljubila danskog nogometaša Jonasa Winda (25). Ovaj par još nije potvrdio zaruke, ali je Laila na Instagramu objavila fotografiju novog, elegantnog prstena, koji je potaknuo priče o novoj svadbi u obitelji Schumacher koja bi namamila i Michaelov izlazak.

Hasanović je prva djevojka koju je Mick upoznao s ocem Michaelom i ona je uključena u kratku listu ljudi koji su vidjeti legendarnog prvaka nakon teške nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Tmularemija 08.10.2024.

    Ova i mrtve diže!

  • Ante Portas 08.10.2024.

    Mnogo lepo i poucno.

  • a nu 08.10.2024.

    proda mala minđu dobro

Komentiraj...
Vidi sve komentare