To je to što me zanima!

Saudijci žele pokvariti posao Hajduku: Nude milijune Džeki

Džekina situacija i budućnost u Fenerbahčeu su nesigurni. O njemu još nije donesena ni pozitivna ni negativna odluka. Primio je dvije službene ponude, tvrdi nogometni insider Yagiz Sabuncuoglu
Vidi originalni članak

Edin Džeko (38) prema informacijama 24sata sve je dogovorio s Hajdukom. S klubom je postignut dogovor i čekaju se samo formalnosti oko raskida onog s Fenerbahčeom. No velika želja Hajduka prema informacijama iz Turske ima još jednu ponudu. Riječ je o klubu iz Saudijske Arabije koji želi reprezentativca Bosne i Hercegovine vidjeti u svojoj momčadi.

POGELDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

O ponudi je izvijestio turski nogometni insider Yagiz Sabuncuoglu.

- Jedna je iz Hrvatske, a druga iz Saudijske Arabije. Džekina situacija i budućnost u Fenerbahčeu su nesigurni. O njemu još nije donesena ni pozitivna ni negativna odluka. Primio je dvije službene ponude.

Situacija s Džekom slična je onoj Ivana Rakitića (36). Bivši hrvatski reprezentativac također je dogovorio sve uvjete s splitskim "bijelima". Obojica bi za Hajduk trebali potpisati nakon dogovora raskida ugovora. Rakitić u Al-Shababu ima ugovor od 15 milijuna eura godišnje i spreman je odreći se ogromne plaće kako bi zaigrao na Poljudu. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Dalmatinac1911th 01.07.2024.

    Molim Saudijce da pokvare posao Jeremiji

  • NEOPISIVO_2 30.06.2024.

    Hajduk je duda varalica za Turke od Đeke, pomoću koje raskida ugovor zbog odlaska u Saudijsku Arabiju. Vjerojatnost za dolazak Đeke i/ili Rakitića u Hajduk je mnogo manja od sutrašnjeg snijega u Splitu.

  • wetwetwetwetw 30.06.2024.

    ma nije bitno, ako ne dođe za ovu sezonu, doći će za iduću ili onu iza. još u punoj snazi, jedva da će imati četrdeset. fritule u su jednako dobre, bez obzira na uzrast

Komentiraj...
Vidi sve komentare