To je to što me zanima!

Sarri na rubu otkaza, a Allegri je ionako još pod ugovorom...

Kako prenose talijanski mediji, klupski čelnici nezadovoljni su igrama i rezultatima pod Sarrijem. Allegri je još uvijek pod ugovorom i nema nikakvih pravnih zapreka da opet preuzme Juve
Vidi originalni članak

Trener Juventusa Maurizio Sarri na rubu je otkaza, a vodstvo talijanskog nogometnog prvaka razmišlja o povratku Massimiliana Allegrija, javlja HINA pozivajući se na talijanske medije.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako prenose talijanski mediji čelnici torinske 'Stare dame' nezadovoljni su igrama i rezultatima koje postiže momčad pod vodstvom 62-godišnjeg Sarrija. Navodno je najglasniji kritičar predsjednik kluba Andrea Agnelli.

Sarri je u Juventus stigao u lipnju prošle godine iz Chelsea gdje je radio jednu sezonu i osvojio Europsku ligu. Naslijedio je Allegrija koji je u pet godina osvojio pet uzastopnih naslova talijanskog prvaka, četiri talijanska Kupa, te dva Superkupa, a dva puta je stigao i do finala Lige prvaka izgubivši od Rakitićeve Barcelone (2015) i Modrićevog Real Madrida (2017).

BIVŠI PREDSJEDNIK: 'Pjanić? Mekan k'o mozzarella, a Juventus zasićen i ispuhan'

Zanimljivo, Allegri je još uvijek pod ugovorom s Torinesima i nema nikakvih pravnih zapreka da ponovo sjedne na klupu Juventusa. U posljednje ga se vrijeme povezivalo s nizom klubova (Barca, Real, PSG, Man United, Tottenham) no uzeo je godinu dana odmora.

Juventus je trenutačno na podjeli prvog mjesta Serie A sa 54 boda koliko ima i Brozovićev Inter dok je na trećem mjestu Lazio s bodom manje. Utrka za scudetto je nakon jako dugo godina neizvjesna, a to se u Juventusu teško podnosi.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 36

  • 11.02.2020.

    Haha a kad sam reko da Sarri nije za Juve nitko nije vjerovao... Allegri je profesor za sarrija, i bolje da se vrati ako žele spasit sezonu a ovaj sarri nek ode nazad u banku radit to mu ide bolje hahaha budala vrati Higuaina, kupi Rabiota a odjebe Cana koji odmah i Borussiji Dortmund igra kao igrač od 200 miljuna proda Manđu koji je deset puta bolje surađivalo sa Ronaldom nego sada higuain, igrača kao Costa ni ne koristi a bolji sigurno od bentacura, Ramseya, cuadrada haha stvarno trener za drek!

  • zagorac2 11.02.2020.

    ema veze kaj ti rani trenerceki vele ali da su uz Ronalda imali i Mandjukica danas bi ili bar 6 bodova ispred svih

  • kbr 11.02.2020.

    samo nek ostane do kraja sezone, da budemo sigurni da ne će osvojiti scudetto. onda nek se vrati Allegri, za kojega je žešća glupost bilo potjerati ga

Komentiraj...
Vidi sve komentare