To je to što me zanima!

Šarić se izgrlio s cibonašima: Atmosfera kao iz starih dana

Dario Šarić pokvario je feštu Cedeviti. S Efesom je slavio u Zagrebu i za 23 minute na parketu zabio je čak 16 koševa. Pogodio je i dvije trice te dodao deset skokova
Vidi originalni članak

Bilo je čudno gledati ga u "pogrešnom" dresu. Prvi put u Draženovu je domu bio gost. Kao i na oproštaju od Cibonina dresa, u finalu domaćeg prvenstva prošle godine, bio je najbolji igrač Cedevitina protivnika. Ali ovaj je put pobijedio.

- Imao sam i lošijih utakmica protiv Cedevite. Drago mi je da sam u svojem gradu odigrao dobro i da se pokazalo da kao igrač u Efesu napredujem. Obrana nam je danas bila bolja nego inače. Cedevita još ima šanse, a volio bih, radi njih i hrvatske košarke, da prođe dalje - rekao je Dario Šarić, nakon što je sinoć zabio 16 koševa uz 10 skokova.

Krcati Draženov dom pozdravio ga je toplim aplauzom, ali rijetki su navijali za njega.

Zagrljaji s cibosima

- Atmosfera je bila kao ona iz Ciboninih dana kad je dvorana bila puna. Publici je drago da sam odigrao dobro, ali bi voljeli da je Cedevita pobijedila - konstatirao je Dario, koji se prije odlaska u svlačionicu javio nekolicini svojih navijača na tribinama Draženova doma.

Povratak u hrvatsku metropolu probudio je stara sjećanja...

- Prolazile su mi slike, na ulazu u dvoranu još stoji naš poster i nadam se da ga nikad neće skinuti. U ovih godinu i pol navikao sam da su mi tribine malo dalje pa mi je percepcija u dvorani bila čudna, ali tu sam proveo najljepše dane života i karijere, bilo je lijepo vratiti se.

A eto, igrom slučaja, njegovi bivši suigrači nakon utakmice imali su trening.

- Jel’ izaš’o Dario? - pitao je kapetan Cibone Marin Rozić.

Nekoliko trenutaka kasnije Šarić se, nakon fotografiranja s navijačem u kolicima, zaputio javiti se cibosima. Prvo se izgrlio s velikim prijateljem Igorom, team-managerom "vukova", a onda su na red dolazili Slavica, Zubac, Siriščević, sve do kapetana te na kraju Meštra, trenera za individualni rad s kojim je provodio sate i sate radeći na šutu nakon treninga.

Odlazak u NBA ligu

Svima njima uljepšao je večer, kao i prije godinu i pol u Beogradu, u finalu ABA lige, kad ju je Cedeviti također pokvario. Otišao je natrag u Istanbul odraditi sezonu do kraja, pokušati nešto osvojiti s Efesom, a onda idućeg ljeta konačno ostvariti životni san i otići u NBA ligu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ogy2007 04.12.2015.

    šarić rastuzio cedevitu ne zbog pobjede nego nego jer se izgrlio s suigračima iz cibone? wtf Hahah

  • prajdali 04.12.2015.

    Tko će koga do svoj svoga.

  • bukteš 04.12.2015.

    prodana duša ... fuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare