To je to što me zanima!

Šarić je izabrao menadžera, vodit će ga Miško Ražnatović

Jedan od najtalentiranijih svjetski košarkaša Dario Šarić izabrao je menadžersku agenciju koja će ga voditi u nastavku karijere. Bit će to beogradski BeoBasket
Vidi originalni članak

Dario Šarić (20), najbolji mladi europski košarkaš u 2013. godini u izboru Fibe i MVP ABA lige, novi je klijent agencije BeoBasket, napisao je na Twitteru Miško Ražnatović.

Srpski menadžer vodit će brigu o nastavku Darijeve karijere. Logičan je to odabir jednog od najtalentiranijih mladih košarkaša svijeta s obzirom da je Ražnatovićeva agencija vjerojatno najbolja na ovim prostorima. Ražnatović tako vodi brigu o Radoševiću, Spanoulisu, Krstiću, Teletoviću...

Srpski menadžer ima jako dobre kontakte s NBA tržištem što će Šariću itekako koristiti kada se odluči izaći na NBA draft. Vjeruje se kako to neće biti ove godine te da bi Šarić na ljeto mogao iz Cibone preseliti u neki ambiciozniji europski klub.

'Uskoro ćemo objaviti priopćenje o planovima za ljeto kako bi prekinuli brojna nagađanja o Darijevoj budućnosti', napisao je na Twitteru Ražnatović.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • BiTcH pLeAsE 08.04.2014.

    Samo se nadam kad ode u NBA.. da će ga Popovich trenirati.. onda za njegovu buducnost nema brige, sigurnan sam u to!!!! a dobro bi im došla i mlada nada!!

  • Frkljo 08.04.2014.

    Brkica

  • robinho50 08.04.2014.

    dobra odluka...Miško je najpoznatiji menadzer ba Balkanu

Komentiraj...
Vidi sve komentare