To je to što me zanima!

VIDEO Sandra Elkasević urlala u kameru nakon novoga zlata: 'Sedam putaaa! Ima li tko jači?'

Htjela sam sedam zlata za svih sedam brežuljaka na kojima su osnovali Rim. Bila sam jako emotivna jer mi je ovo prva medalja pod novim prezimenom i posvećujem je suprugu, rekla je Sandra
Vidi originalni članak

Sandra Elkasević (33) najuspješnija je atletičarka u povijesti europskih prvenstava sa sedam uzastopnih zlatnih medalja u istoj disciplini. Hrvatska diskašica pomela je konkurenciju u subotnjem finalu u Rimu. Bila je to dobra, stara Sandra. Nakon zadnjeg hica iz nje su krenule emocije. Plakala je i urlala, a u jednom trenutku došla i do kamere.

- Aaa, sedam puta! Ima li tko jači? Ajdee - kazala je Elkasević dok je pobjedu proživjela emotivno, kroz suze i urlik zadovoljstva.

HRVATSKO ČUDO Nestvarna Sandra: Sedmi put zaredom europska prvakinja! A TV prijenosa u Hrvatskoj nigdje

Jučer u Rimu je već prvim hicem (67,04 metra) stigla do osobnog ovosezonskog rekorda i prvog mjesta koje joj do kraja natjecanja nije bilo ugroženo.

Dvostruka olimpijska pobjednica (2012. i 2016.) i dvostruka svjetska prvakinja (2013. i 2017.) od subote je i sedmerostruka prvakinja Europe. Niti jedna druga atletičarka nema više od četiri europska zlata u jednoj disciplini. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ova zlatna medalja znači mi sve. Osvojila sam sedmo zlato na europskim prvenstvima, a kako je Rim izgrađen na sedam brežuljaka, htjela sam imati medalju za svaki od njih. Publika je bila sjajna. Hvala Talijanima i Hrvatima koji su me došli podržati - kazala je Elkasević i nastavila:

- Znala sam da sam najbolja ovdje i da mogu baciti daleko. Ali ipak sam čovjek i postanem pomalo nervozna. Ako nešto ne krene po planu, nije dobro. Otvorila sam dobro, drugi hitac također je bio dobar. Bacila sam rekord sezone i izbacila emocije jer mi je ovo prva medalja pod prezimenom Elkasević, kao da je nova cura u gradu. Osvojila sam ih šest pod prezimenom Perković, a ovo je prvo za našu obitelj. Zlato posvećujem Edisu.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Njofra27 09.06.2024.

    Najveca svih vremena! Bravo Sandra! Idemo sad i u Parisu pokazati tko si

  • bezobrvenajeziku 09.06.2024.

    Nemojte biti ljubomorni ako je dobila stan...jbg kakva god da jeste zaslužila je svojom žrtvom i treninzima...Promovira Hrvatsku po cijelom svijetu....a ne govorite o nekima koji su sve sebi zgrabili...to je ološ Hrvatskog naroda...

  • jim 55 09.06.2024.

    vrati stan kojeg si dobila od bandića sram te bilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare