To je to što me zanima!

Samir Toplak ima novi posao, preuzeo hrvatskog drugoligaša

Toplak je posljednji angažman imao u Kustošiji u natjecateljskoj sezoni 2022/23., kada je imao zadatak spasiti klub od ispadanja u 2. Nogometnu ligu. To mu nije pošlo za rukom...
Vidi originalni članak

Samir Toplak (54) novi je trener donedavnog prvoligaša Rudeša, potvrdio je zagrebački klub koji je uručio otkaz dosadašnjem treneru Davoru Mladini. Toplak je posljednji angažman imao u Kustošiji u natjecateljskoj sezoni 2022/23., kada je imao zadatak spasiti klub od ispadanja u 2. Nogometnu ligu.

To mu nije pošlo za rukom, pa se razišao s klubom i vratio se ulozu stručnog komentatora za MaxSport. 

- Samir Toplak u dosadašnjoj bogatoj trenerskoj karijeri vodio je brojne prvoligaške momčadi; Goricu, Lokomotivu, Cibaliju, rodni mu Varaždin, a najistaknutiji angažman zasigurno je onaj u zaprešićkom Interu na čijoj je klupi proveo 213 utakmica i izborio plasman u najviši rang u kojemu je 'diva iz predgrađa' učinio konkurentnim i stabilnim prvoligašem - pohvalio se Rudeš novim trenerom.

Rudeš je, podsjetimo, prošle sezone ispao iz HNL-a nakon što je osvojio samo devet bodova u sezoni. Na klupi je na početku sezone bio Robert Prosinečki, zamijenio ga je Toni Galem, a Mladina je vodio klub do kraja sezone.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kp 05.09.2024.

    Pa normalno taj klub je zaradio u par godina novaca nego cjela HNL.Klub nevjerojatan igrače prodavao i Barceloni.Odlaze neki Dinamovi,Hajdukovi igrači tamo i prodaju se u roku mjesec dana čudno ili klub za čiščenje neke love ili nekome puni đepove.

  • mali moj 04.09.2024.

    Šta ti to treba, ejjjj !!

  • imaš alfa,beta,gama... 04.09.2024.

    Da kaj valja uzeo bi ga netko,ali najbolje mu ide kenj.ti po HTVu isto kao i još nekima koji niti 4 ligu ne bi mogli trenirati

Komentiraj...
Vidi sve komentare