To je to što me zanima!

Rudež u NBA kampu: Finale se gleda i na Kanarskim Otocima

Damjan Rudež na Kanarima je gost kampa NBA lige. Tamo će pratiti dvije potpuno različite završnice. Prvenstvo Hrvatske i finalnu seriju najjače lige svijeta u košarci
Vidi originalni članak

Kad sam bio klinac, išao sam na kamp Košarka bez granica u Treviso 2002. godine. Vrijeme je da sad vratim tu uslugu, rekao je Damjan Rudež, uoči odlaska na Kanare. 

Tamo će biti jedan od trojice aktualnih NBA igrača koji će najmlađima prenijeti iskustva s terena. No već prvog dana kampa pobjeći će na nekoliko sati u sobu. Ne propušta utakmice, neće propustiti ni prvu finalnu prvenstva Hrvatske između Cedevite i Cibone (18.05 sati). - To se i na Kanarima gleda - smije se Damjan, koji je igrao za oba kluba.

- Zato moram ostati suzdržan, previše je lijepih sjećanja. Cedevita ima prednost na račun duže klupe, ali Cibona je već pokazala ove sezone da može biti neugodna za sve protivnike - objasnio je Rudež.

Ne trebate ga ni pitati hoće li gledati i utakmicu koja se u četvrtak igra u Oaklandu. Golden State tamo dočekuje Cleveland za početak finala doigravanja u najjačoj ligi.

- Oracle Arena najglasnija je u kojoj sam igrao u NBA ligi. Ne bih rekao da je kao Jazine ili Pionir, jer tamo nisam čuo ni svoje misli, ali nije ni daleko od toga - kaže Rudež.

- Baš zbog publike i domaćeg terena Golden State je favorit u finalu, a ima i bolju drugu petorku od Cavsa. A opet... Tko bi se usudio okladiti protiv ovakvog LeBrona Jamesa?

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ćiro legenda 02.06.2015.

    ajmo Cibona, ajmo LeBron

  • ivan00 02.06.2015.

    bravo majstore, samo naprijed Damjane !

  • systembet010 02.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare