To je to što me zanima!

Rubiales prodaje kuću kako bi pokrio troškove suđenja!?

Prema zakonu izglasanom prošle godine, donedavnom predsjedniku španjolskog saveza prijeti novčana kazna ili zatvor od jedne do četiri godine ako to sud okvalificira kao seksualni napad
Vidi originalni članak

Rubialesu sam rekao da treba odstupiti jer tu bitku ne može dobiti, otkrio je Uefin predsjednik Aleksander Čeferin u intervjuu za slovenski N1.

A Luis Rubiales (46), donedavni predsjednik Španjolskog nogometnog saveza, prodaje svoju kuću u Madridu, vrijednu više od milijun eura, zbog sve većih troškova suđenja, prenosi Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO: Rubiales na sudu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rubiales je dao ostavku nakon brojnih pritisaka jer je poljubio u usta igračicu Jennifer Hermoso u slavlju nakon pobjede djevojaka u finalu Svjetskog prvenstva 20. kolovoza. Prema zakonu izglasanom prošle godine, prijeti mu novčana kazna ili zatvor od jedne do četiri godine ako to sud okvalificira kao seksualni napad.

Rubiales je priznao da je pogriješio, ali i tvrdi da nije bilo ni agresivnosti, niti seksualnosti u tom poljupcu, te da je igračica pristala na to.

Sad se u oglasu našla njegova kuća, u kojoj su dvije spavaće sobe, bazen, podno grijanje, a nedaleko je središta Madrida. Španjolska La Vanguardia tvrdi da je kupio tu kuću prije godinu dana i obnovio je za milijun eura.

El Mundo, pak, piše da Rubiales plaća 800 eura mjesečno alimentacije bivšoj ženi, s kojom se rastao 2013., za tri kćeri koje imaju.

Zasad ima sudsku zabranu približiti se Hermoso bliže od 200 metara, ali 39 španjolskih nogometašica, među kojima je 21 od 23 iz ekipe sa SP-a, bojkotira reprezentaciju.

- Dosadašnje promjene nisu dovoljne da bi se igračice osjećale sigurno i da vidimo kako se respektiraju žene, kako se podržava ženski nogomet i da bismo ispunili svoj potencijal. Moramo se boriti da pokažemo da takvim činovima nema mjesta u nogometu ni društvu - objavile su igračice u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • BROKRO 19.09.2023.

    jelda da je zenska predsjednica lupila igraca po dupetu ili ga poljubila iz emocija sto je njegava zemlja postala prvak svijeta zanima me sta bi bilo!! tako da mislim neka se one bave baletom i zenskim sportom a nogomet je i ostaje muski sport neka se kvocke drze dalje od lopte!!

  • Puno volim Hrvatsku 18.09.2023.

    Gledal je Kolindu kako to ona radi, pa je moral i on probat.

  • 18.09.2023.

    baš me zanima da je ženska bila na mjestu predsjednice saveza i da je poljubila nogometašicu bili došlo do ovog? ili da poljubi nogometaša ?? stvarno previše glupasto što rade čovjeku..

Komentiraj...
Vidi sve komentare