To je to što me zanima!

Rrahmani službeno u Napoliju: Dinamu ide još 10 milijuna kn

Kosovski nogometaš Amir Rrahmani u kratko se vrijeme nametnuo u talijanskom prvenstvu i kompletirao transfer iz Verone u Napoli vrijedan 14 milijuna eura. Do ljeta ostaje na posudbi
Vidi originalni članak

Amir Rrahmani (25) od ponedjeljka je i službeno nogometaš velikog Napolija. Kosovar koji je prošle sezone bio važna Dinamova uzdanica u povijesnom prezimljavanju u Europi kompletirao je transfer iz Hellas Verone.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Defanzivac je s plavima sa San Paola potpisao ugovor do ljeta 2024. godine, a pridružit će im se na kraju sezone. Dotad će ostati na posudbi u klubu za koji je u Serie A odigrao 19 utakmica i pomogao mu da se drži u gornjoj polovici ljestvice (deseto mjesto).

Dinamo je ljetos prodao Rrahmanija za 2,1 milijun eura, a Hellas će u kratkom roku zaraditi - šesterostruko. Napoli je transfer, naime, platio 14 milijuna eura, a "modrima" će pripasti 10 posto od ukupnog kolača. Dakle, u Maksimir ide još 1,4 milijun eura ili nešto više od 10 milijuna kuna.

U RAZMAKU OD 7 MINUTA Jedan, jedini - Balotelli: Ušao, nokautirao igrača pa pocrvenio

Osim što ga na ljeto čeka selidba u grad podno Vezuva, Rrahmani bi prije toga mogao zaigrati na velikoj sceni - na Europskom prvenstvu. Kosovo se nalazi u dodatnim kvalifikacijama za premijerno veliko natjecanje.

Dobije li Rrahmani na gostovanju 26. ožujka Sjevernu Makedoniju i bivšeg suigrača Arijana Ademija, u finalu mini-turnira za mjesto na Euru igrat će u gostima protiv pobjednika meča između Gruzije i Bjelorusije.

Sudionik završnog turnira iz te, Lige D, ići će u skupinu C kod Nizozemske, Ukrajine i Austrije ili u skupinu smrti F, kod Portugala, Francuske i Njemačke.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • bolna_istina 21.01.2020.

    Koliko je država dobila od poreza ?

  • LOLNeki 20.01.2020.

    Slažem se sa opaskom o Dilaveru, bio je najlošiji od tria stopera Teophile, Perić, Dilaver. I protiv Citya u ZG-u su dva gola njegova.

  • nostradamus 20.01.2020.

    Jedan od najlosijih poteza Dinamove uprave. U kategoriji katastrofe. Ova ekipa definitivno ne zna prodavati igrace, vidim kako to sa Olmom funkcionira. Rahmani je meni oduvijek bio odlican, pa on je mogao igrati na svim pozicijama u obrani. Od Dilavera bolji 5X

Komentiraj...
Vidi sve komentare