To je to što me zanima!

Ronaldo istaknuo igrača boljeg od sebe i Messija: 'Niti ja niti Leo nismo imali to što ima on'

Dok su harali scenom znalo se da će kad-tad proći vrijeme Ronalda i Messija i da će neki drugi igrači uskočiti u njihove kopačke. To su učinili Mbappé i Haaland, kasnije se u priču uključio i Vinicius
Vidi originalni članak

Njihovo vrijeme je prošlo i nogometom vladaju neka nova imena. Kakav gušt je bio pratiti Cristiana Ronalda (39) i Lionela Messija (37), gledati veliki rivalitet svojevremeno najboljeg svjetskog dvojca, za koji se govorilo "uživajte dok još možete, kasnije ćete žaliti".

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

To "kasnije" je sada, Ronalda i Messija više nema na najjačoj nogometnoj sceni i svaki u svojem kutku svijeta dodatno podebljava rekorde koje su postavili igrajući u Europi. Cristiano je u Saudijskoj Arabiji, Lionel u Sjedinjenim Američkim Državama.

Ni Mbappé, ni Haaland, ni Vinicius...

Dok su harali europskom i svjetskom scenom znalo se da će kad-tad proći njihovo vrijeme i da će neki drugi igrači uskočiti u njihove kopačke. To su prvenstveno učinili Kylian Mbappé i Erling Haaland, kasnije se u tu priču uključio i Vinicius Junior koji je trenutno možda bolji i od obojice.

No, uvijek je zanimljivo čudi kada glavni akteri, Ronaldo ili Messi, navedu tko je za njih najbolji. Cristiano nije odabrao niti jednog od spomenute trojice već ističe:

'Bit će najbolji u svojoj generaciji'

- Ni ja ni Messi nismo mogli ono što Lamine Yamal (17) radi u svojim godinama. Vidim u njemu veliki potencijal i veliki talent. Bit će mu potrebno sreće jer je još uvijek jako mlad. Nadam se da neće imati problema. Vjerujem da će biti najbolji u svojoj generaciji - rekao je Ronaldo Riju Ferdinandu na svojem YouTube kanalu.

Yamal je samo tri godine stariji od Ronaldovog najstarijeg sina Ronalda Juniora koji trenutno igra u Saudijskoj Arabiji. Trenutno ne konkurira za Zlatnu loptu jer je još uvijek maloljetan, ali ubrzo će biti i u toj utrci. A onda, svi ostali, pazite se. Yamal zaista ima "ono nešto".

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Kapo 21.09.2024.

    Ja sam uziva i jos uvijek uzivam gledati samo i jedino Lionela Messia!! Sve ostalo je nabi-trci i postavi nogu na pola metra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare