To je to što me zanima!

Romano tvrdi: Dinamo dovodi talenta iz Rome! 24sata doznaju koja je pozadina ovog transfera

Dinamo želi dovesti Jana Oliverasa iz Rome na isti način na koji je lani doveo Takura Kaneka i Gabrijela Vidovića. Najveća je prepreka u ovom transferu činjenica da Roma već ovog ljeta želi prodati Španjolca...
Vidi originalni članak

Ugledni nogometni insajder Fabrizio Romano javlja kako je Dinamo skoro dogovorio sve detalje s talijanskim prvoligašem Romom oko transfera Jana Oliverasa (20).  Kako tvrdi Romano, Oliveras je odbio sve druge ponude i želi samo Dinamo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Roma na Oliverasa, a mladić koji je rođen 2004. godine želi napraviti iskorak u seniroskom nogometu na Maksimirskoj 128. I pritom odbija sve druge ponude koje je Roma dobila za njegove usluge.

Kako doznaju 24sata, najveća je prepreka u ovom transferu činjenica što Roma želi već ovog ljeta prodati 20-godišnjeg Oliverasa. Dinamo ga, s druge strane, želi dovesti na jednogodišnju posudbu uz opciju otkupa. Baš kako je maksimirski klub to radio lani s Takurom Kanekom i Gabrijelom Vidovićem, koji na kraju nisu ostali u klubu.

KVALIFIKACIJE ZA LIGU PRVAKA Bivši dinamovac uništio Celje nakon što je slovenski klub dao otkaz bivšem strategu 'modrih'

HTJELI SU GA HAJDUK I DINAMO Slovenac bio na meti Dinama i Hajduka pa otišao u - Zvezdu

Ostaje za vidjeti tko će prije popustiti u dogovorima, ali jasno je kako je Dinamo u povoljnom položaju u pregovorima i ispred konkurencije za angažman 20-godišnjeg Oliverasa. 

Riječ je o defanzivcu koji primarno igra na poziciji beka. Odigrao je tri utakmice za U-19 reprezentaciju Španjolske, a za seniorsku momčad Rome nije debitirao.

Prema Transfermarktu, tržišna vrijednost Oliverasa iznosi 150 tisuća eura.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Palmanova 01.08.2024.

    Mali je vidio kakvu karijeru ima sunarodnjak Olmo,pa je i on pozelio Dinamo kao pocetak

  • TimbTomb 01.08.2024.

    Katastrofalna politika Dinama. Bez napadaca kao sto je Mierez nemas kaj traziti u Europi. Ili misle ozbiljno sa Kulenovicem🤦‍♂️

  • 1/6 u ❤ 01.08.2024.

    Ne kužim... Perković koji vrijedi 7 miliona eura, ili Špikić koji vrijedi 2 miliona eura, ili Sučić koji vrijedi 10 miliona eura, na njih Jakirović ne računa jer ne zadovoljavaju a ovi kaj vrijede 150 000 eura ili milion i pol eura su dobri i izvrsni za Dinamo.....Tko tu koga?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare